Kesäkuun webinaari to 11.6.2020

#äläunelmoi
Haluatko kuulla Naisten Pankin viime vuoden tuloksista mielenkiintoisina tarinoina ja lukuina sekä hankkeiden onnistumisista ja haasteista? Tule linjoille kuulemaan ja keskustelemaan kotisohvaltasi tai kesäpaikkasi terassilta!

Naisten Pankin keväällä pidetyt neljä webinaaria saavuttivat suuren suosion, palaute oli hyvin kannustavaa ja positiivista. Saimme runsaasti uusia aihe-ehdotuksia, joten johtoryhmä päätti ottaa webinaarit osaksi Naisten Pankin viestintää. Seuraava onkin jo kesäkuussa, ja elokuusta lähtien ne jatkuvat kuukausittain.

Naisten Pankin hanketuloksia vuodelta 2019

Asioita ja faktoja lukujen ja raporttien takaa sekä tarinoita Naisten Pankin onnistumisista ja hieman haasteistakin
Ulla Sarasalmi, vanhempi asiantuntija, oikeus toimeentuloon Kirkon Ulkomaanapu

Kevään palautteissa oli toive kuulla myös ajankohtaisia asioita Naisten Pankista. Toive toteutetaan niin, että jatkossa jokaisen webinaarin alussa on lyhyt Ajankohtaista Naisten Pankista -tietoisku.

Ajankohtaista Naisten Pankista -tietoisku

Mitä kuuluu Naisten Pankki Open 2020 -kiertueelle?
Miten Kävele Naiselle Ammatti -kampanja lähti käyntiin?

Webinaarin vetäjänä toimii Kaisa Majava Naisten Pankin viestintäryhmästä.

Ilmoittaudu mukaan 10.6. klo 16 mennessä.
Webinaari toteutetaan Microsoft Teams -etäkokouksena. Toimitamme sähköpostiisi linkin ja ohjeet ennen tilaisuutta. Mitään latauksia tai tunnuksia et tarvitse.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ >>

Voit lähettää aiheesta kysymyksiä ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä tai esittää kysymyksiä ja kommentteja webinaarin aikana käyttämällä keskustelupalstaa.

Linja avataan klo 16.45. Mukaan kannattaa tulla hyvissä ajoin, jotta mahdolliset yhteys- tai ääniongelmat voidaan selvittää ennen webinaarin alkua.

 

Tervetuloa linjoille!
Naisten Pankin johtoryhmä