Kjell Westön kiitetty romaani Rikinkeltainen taivas Kansallisteatterissa ke 29.1.

Tarjoa nyt läheisillesi joululahjaksi liput Kansallisteatteriin! Ostamalla liput Rikinkeltainen taivas -näytelmään Naisten Pankin kiintiöstä lahjansaaja saa upean teatterielämyksen ja samalla autat kehitysmaiden naisia saamaan ammatin.

On rutikuiva, helteinen elokuun päivä, kun kahdeksanvuotias K. pyöräilee Ramsvikin läheiselle kyläkaupalle ja kohtaa siellä samanikäisen Alex Rabellin sekä tämän pikkusiskon Stellan. Tapaaminen muuttaa K:n loppuelämän, vaikka K. ei silloin vielä tiedäkään kohtaavansa elämänsä rakkauden ‒ ja pojan, jonka voima ja viha tulevat määrittämään myös hänen tulevaisuutensa ratkaisevat hetket.

Juhana von Baghin ohjaama ja Michael Baranin dramatisoima Rikinkeltainen taivas tuo Kjell Westön samannimisen romaanin (Otava, 2017) Pienelle näyttämölle visionäärisenä ja aistivoimaisena näyttämöteoksena. Mikä on totta, mikä petosta? Mihin katoaa kaikki se rakkaus, joka elämämme parhaina hetkinä ympäröi meidät? Onko vapautta, jota on joskus uskonut elävänsä, koskaan ollutkaan?

Intiimi ja musiikillinen matka johtaa lapsuuden unenkaltaisesta kesäparatiisista 1960-luvulta sirpaleiseen nykymaailmaan, läpi toivon ja pettymysten täyttämien vuosikymmenten. Melankolian ja kauneuden läpäisemässä esityksessä sukupolvet, sukupuolet ja sosiaaliluokat törmäävät toisiinsa muistojen ja tosiasioiden kaleidoskoopissa.

Rooleissa: Pirjo Lonka, Pyry Nikkilä, Annika Poijärvi, Johannes Purovaara, Timo Tuominen ja Juha Varis

Lippujen hinta, varaus ja vahvistus

Lipun hinta on 40 euroa, josta 9 euroa ohjataan Naisten Pankille.

Varaa liput viimeistään 17.12. lähettämällä viesti osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi.

Kirjoita varausviestiin esityksen nimi, esityspäivä, lippujen määrä sekä nimesi ja puhelinnumerosi. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi. Lippukiintiö on rajallinen, joten pidäthän kiirettä.

Vahvista varauksesi maksamalla liput Naisten Pankki Helsinki tilille FI80 1745 3000 1728 27 heti, kun olet saanut vahvistuksen lippuvarauksestasi. Käytäthän maksaessasi viitenumeroa 1407, kiitos.

Liput jaetaan esityspäivänä 29.1. klo 18.15-18.45 teatterin eteisaulassa.

Esityksen kesto päivitetään ensi-illan aikaan joulukuussa

Tervetuloa teatteriin!

Naisten Pankki
Helsinki