Kävele Naiselle Ammatti -tempaus Oulun seutu

Naisten Pankin Kävele Naiselle Ammatti on Suomen suurin vuosittainen hyväntekeväisyyskävelytapahtuma. Tänä vuonna kävellään jo 11. kertaa ja kerätään varoja hauraiden maiden naisten hyväksi. Kävelytempaus kestää tänä vuonna aina vuoden loppuun asti. Lahjoitusvaroilla tuetaan naisten ammatillista koulutusta, yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa.

Aiempina vuosina olemme kaikki kerääntyneet yhdessä kävelemään. Tänä vuonna kävelemme Oma Kävelyn poikkeuksellisesti yksin, kaksin tai pienryhmissä. Kävely sopii useimmille, mutta jos haluat juosta, pyöräillä, soutaa tai uida, niin sekin käy!

Näin voit toimia ja lahjoittaa naiselle Ammatin:

 • Ilmoittaudu mukaan kävelyyn ja valitse kävelypaikkakunnaksi Oulu.
 • Lähde kävelylle yksin tai pyydä kaveri mukaan! Muista turvavälit.
 • Valitse oma reittisi, lenkin kesto ja tyyli. Jaamme myös kävelyreittivinkkejä kanavissamme.
 • Voit tehdä kertalahjoituksen tai kerryttää omaa lahjoitussummaa vähitellen, esimerkiksi euro kävelykerrasta.
 • Kävelytempaus kestää vuoden loppuun, 31.12.2020 asti.
 • Voit lahjoittaa Ammatin (30 €) tai sinulle sopivan summan verkkolahjoituksena tai MobilePayn kautta (41109, viesti omakävely).

Kesän luontokohdevinkit:

 • Ainolan puistoalueelta lähtien voit seurailla joen vartta, kääntyä voi esim. rautasillalta takaisin ja kävellä Raatin kautta kivan lenkin. Ainolan puiston Kahvila Kiikussa voit nauttia pientä syötävää ja viikonloppuisin myös keittoa. Kiikku on avoinna kesän ajan joka päivä ja syys-lokakuussa viikonloppuisin.
 • Koitelin kosket sijaitsevat Oulun pohjoispuolella. Siellä voit seurata kosken pauhuja ja kävellä saaresta saareen. Koitelin Tunnelmatupa on avoinna päivittäin kesäkuun alusta elokuun puoleenväliin kello 11-20. Elokuun puolesta välistä syyskuun loppuun viikonloppuisin 11-18. Tuotevinkkinä Tuvan suussasulava pannari ja kahvi/tee hintaan 5,50e/hlö.
 • Sanginjoen retkeilypoluilla löytyy monen mittaista reittiä. Voit kiertää esimerkiksi Kalimenpolun, Isokankaan retkeilypolun tai vaikka piipahtaa Lemmenpolulla. Isokankaan suojelualue on vasta laajentunut niin, että se muodostaa maan suurimman kunnallisen luonnonsuojelualueen. Matkalla voit piipahtaa Loppulan luontokahvilassa (Sanginjoentie 1101). Kahvilaa ylläpitää vapaaehtoisvoimin Suomen luonnonsuojeluliiton Oulun yhdistys. Kahvila on avoinna kesäajan
  lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12.00-17.00.