Koodaa Naiselle Ammatti 22. & 24.5.2018

Jälleen toukokuussa kerätään varoja kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja omaehtoisen toimeentulon edistämiseksi opettelemalla koodauksen perusteita! Helmikuussa järjestetty koodaustapahtuma sai niin suuren suosion, etteivät kaikki halukkaat päässeet mukaan. Ole nopea ja varmista paikkasi toukokuun koulutuksesta pian!

Teknologiayritys Arcusysin kanssa järjestettävä koodauskurssi toteutetaan kahdessa osassa: ensimmäinen osa järjestetään tiistaina 22.5. ja toinen osa torstaina 24.5. Molempien koulutusiltojen kesto on noin 3 tuntia klo 17:00 -20:00. Arcusysin toimisto sijaitsee osoitteessa Isokatu 32 B, 4. krs, 90100 Oulu.

Kurssilla käymme läpi koodauksen perusteita (html, css ja java script). Kurssi sopii vasta-alkajille, eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa koodauskokemusta. Ennakkoluulottomasta oppimismielestä on apua ja sen lisäksi tarvitset mukaan oman kannettavan tietokoneen. Kouluttajana toimii Arcusysin Samu Karjalainen.

Mukaan mahtuu yhteensä 20 osallistujaa. Tapahtumalla on vapaaehtoinen osallistumismaksu, suositukseltaan 30 €. Tällä summalla yksi nainen kehitysmaassa saa itselleen Ammatin.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 13.5.2018 mennessä osoitteeseen oulu@naistenpankki.fi.