Kukkahattu tapahtuma

Kukkahatut päähän naistenpäivän kunniaksi! Juhlatunnelma Vanhalla Sahan koululla.

Vanhalla Sahan koululla Järvenpäässä vietetään kukkahattu-teemalla kansainvälistä naistenpäivää keskiviikkona  11.3 klo 10-14. Talon vapaaehtoiset emännät toivottavat kaikki tervetulleeksi avoimeen tapahtumaan, minne voi halutessaan sujauttaa kukkahatun päähän. Ovella tarjoillaan boolia ja makeaa ja talon isännät paistavat lettuja ja makkaraa vieraille.

Non-stop-luonteisessa tapahtumassa esiintyy n. klo 10.45 Järvenpään kirkkokuorosta Sisko Lönroth, Tuula Vartiainen, Helena Palviainen, Eevi Korpinen, Inga Liimatainen sekä Marjo Haverinen. Runoesitys kuullaan n. klo 11.15, kun Eeva Ikola, Helvi Söderlund, Reija Höglund-Veijalainen ja Antti Mäki nousee lauteille.

Keudan kauneuden kosmetologi-opiskelija tulee kertomaan ikääntyvän ihon hoidosta n. klo 12 ja Terttu Sihvola-Rauttu sekä Ritva Ohmeroluoma kertovat Naistenpankin toiminnasta ja saavutuksista n. klo 12.45.

Taukomusiikkia ja tunnelmaa luo Tapani Väntänen haitarilla. Jos oikein laulattaa, niin miksei vähän laulettais! 100-vuotis juhlavuotta viettävässä talossa on myös esillä Luodaan Yhdessä ry:n upea lapasnäyttely. Äänestä suosikkiasi ja voita palkinto! Mahdollisuus ostaa talon vapaaehtoisten tekemiä kortteja ja käsitöitä.

Tapahtumaa tukee Hermanni, Vursti ja K-Supermarket Pajala. Järjestäjänä Keski-Uudenmaan Yhdistysverkosto ry. Vanha Sahan koulu sijaitsee osoitteessa Puistotie 83, 04430 Järvenpää. Lisätietoja tapahtumasta: soile-maria.linnemaki@yhdistysverkosto.net / 045 129 7029

Kukkahattu tapahtuma