Kummallinen Kongo -ilta Oulussa 16.4. klo 17:30 alkaen

TERVETULOA KUMMALLINEN KONGO -ILTAAN!

Oulun Naisten Pankki saa vieraakseen toimittaja Katja Hedbergin, joka on vieraillut Kongossa kolmesti. Hedberg kertoo koskettavia tarinoita valokuvien kera. Hedberg kuvaa Kongon vierailujaan näin:

”Kongo on mielestäni kurjin paikka koko maailmassa. Toimittajana en ymmärrä enkä voi hyväksyä, ettei maassa tapahtuvista karmeista konflikteista kerrota tiedotusvälineissä Suomessa. Erityisesti tytön ja naisen osa Kongossa on erittäin heikko, jopa karmea. Siksi onkin erityisen tärkeää, että Naisten Pankilla on hankkeita Kongossa. Kerron esityksessäni Naisten Pankin rahoittamasta ammattikoulutuksesta, joka on antanut monen nuoren naisen elämään aivan uuden suunnan. Koulutusta toteuttaa Kongossa Kirkon Ulkomaanavun paikalliset kumppanit.

Vaikka Kongo on vaarallinen ja siksi pelottavakin maa, on siellä toivoa paremmasta. Itse näen niin, että koulutus on ainoa tie tyttöjen ja naisten parempaan huomiseen. Siksi on komeaa, että Naisten Pankin hanke Kongossa liittyy juuri koulutukseen.”

Tule mukaan ikimuistoiseen iltaan yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa. Ilta järjestetään Hotelli-ravintola Lasaretin Merikoski-salissa (Kasarmintie 13, 90101 Oulu) torstaina 16.4. klo 17:30 alkaen.

AIKATAULU:

Klo 17:30-18:00 Kahvitarjoilu (vapaaehtoinen maksu Naisten Pankin hyväksi)

Klo 18:00-19:30 Kummallinen Kongo/Katja Hedberg

Klo 19:30-20:00 Kysymykset ja keskustelu

Pyydämme teitä ilmoittamaan osallistumisesta ja mahdollisista ruoka-aineallergioista 7.4.2015 mennessä osoitteeseen oulu@naistenpankki.fi kahvitarjoilun järjestämiseksi.

Suurkiitos sponsoreillemme Hotelli-ravintola Lasaretille tilan tarjoamisesta sekä OP Oululle kahvitarjoilusta!