Kuntonyrkkeile hyvän asian puolesta 12.11.2016

Tervetuloa kuntonyrkkeilemään hyvän asian puolesta lauantaina 12.11.2016 klo 14 alkaen Oulun Uimahallin nyrkkeilysaliin Raksilaan! Lauantai-iltapäivän treeni tuo sinulle hyvän olon ja samalla autat kehitysmaiden naisia, sillä koko tapahtuman tuotto menee lyhentämättömänä Naisten Pankin hyväksi.

Treenin vetäjinä toimivat Mahsa Modarres-Sadeghi ja Oulun Kuntonyrkkeilyn toiminnanjohtaja Juha Hänninen. Treeni on klo 14 – 15, jonka jälkeen on mahdollista käydä suihkussa. Treenin jälkeen klo 15 – 16 on tarjolla lohisalaatti ja vettä.

Päivän treeni sopii niin ensikertalaisille kuin kauemmin lajia harrastaneille. Ota mukaan mukavat treenivaatteet eli esimerkiksi t-paita ja verkkarit sekä sisäliikuntakengät. Nyrkkeilyhanskat saat lainaan paikan päältä.

Treeni + salaatti yhteensä: aikuiset 15 €, alle 18-vuotiaat 10 €. Pelkkä treeni: 12 €. Maksu käteisellä paikan päällä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 8.11. mennessä sähköpostilla: auli.helisten@mail.suomi.net

//

MIKÄ ON NAISTEN PANKKI?

Naisten Pankki on uskonnollisesti sitoutumaton vapaaehtoisyhteisö, jossa voimavarana ovat aktiiviset vapaaehtoiset, lukuisat osakkaat ja lahjoittajat.

Naisten Pankki tukee kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa kestävän kehityksen periaattein. Naiset ovat Naisten Pankin työn keskiössä. Tukemalla naista autamme koko perhettä ja myös koko kyläyhteisöä.

Lue lisää Naisten Pankista.