Kuutti Lavosen näyttely ja kävely Kuusisaaressa 18.8.

Lähde kanssamme Didrichsenin taidemuseoon tutustumaan Kuutti Lavosen näyttelyyn ja kävelemään Kuusisaaresta Cafe Torpanrantaan.

Naisten Pankki Helsingin paikallisryhmä järjestää Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuman Kuusisaaren ja Munkkiniemen maisemissa tiistaina 18. elokuuta.

Tutustumme Kuutti Lavosen näyttelyyn Didrichsenin taidemuseossa. Opastettu kierros alkaa klo 15.30.

Museoon sisään pääset maksamalla 14€/12€ (eläkel.) tai Museokortilla. Opastetulle kierrokselle osallistuminen maksaa 18€ (sisältää Naisten Pankin osuuden) ja mukaan mahtuu 15 osallistujaa.

Näyttelykierroksen jälkeen kävelemme Cafe Torpanrantaan nauttimaan virvokkeita ja vaihtamaan kuulumisia. Jos olet jo vieraillut näyttelyssä tai et halua tutustua siihen nyt, niin voit osallistua pelkkään kävelyyn. Lähdemme museon pihalta kello 16.30 kohti Torpanrantaa. Jokainen kävelijä voi lahjoittaa haluamansa summan Kävele Naiselle Ammatti -tilille.

Ilmoittaudu 13.8. mennessä sähköpostilla osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi. Kirjoita viestisi aiheeksi Didrichsen. Jos joudut perumaan osallistumisesi, niin ilmoitathan myös siitä heti sähköpostilla.

Museon osoite: Kuusilahdenkuja 1, 00340 Helsinki

Lisätietoa museosta

Muistathan myös Naisten Pankki Helsingin opastetut kävelykierrokset. Lisää tietoa niistä täällä!

Tervetuloa mukaan!