Lauri Tähkä konsertoi Naisten Pankin hyväksi Oulussa 5.12.

Naisten Pankin toimeentulolähettiläs Lauri Tähkä yhtyeineen konsertoi Oulun tunnelmallisessa Karjasillan kirkossa 5.12.2014 klo 19 alkaen. Konsertti on osa Suomen upeimmissa kirkoissa pidettävää Kirkon Ulkomaanavun organisoimaa hyväntekeväisyyskiertuetta, ja jokaisesta Oulun konserttiin myydystä lipusta tilitetään 4,55 € Naisten Pankin hyväksi.

Lauri Tähkä esittää konsertissa kappaleita juuri ilmestyneeltä levyltään Jouluni laulut sekä myös omia laulujaan, jotka sopivat tunnelmaltaan ja teksteiltään upeasti joulunaikaan. Jouluni laulut on Laurin ensimmäinen joululauluja sisältävä levy, ja hän odottaa pääsevänsä esittämään upeita lauluja ja antamaan ihmisille mahdollisuuden rauhoittumiseen.
Lippuja voi ostaa ennakkoon Lippupisteen kautta: www.lippu.fi sekä kirkon ovelta. Lippujen hinta on 27,50 € sisältäen palvelumaksun. Lisäksi olemme saaneet Ouluun myös rajoitetun määrän ilman palvelumaksua myytäviä lippuja (25 €), joita voi ostaa keskustan Sinikaarre-liikkeestä (Hallituskatu 25) sekä Pateniemen Kampaamo Trendistä (Ratamotie 62). Huomaathan, että Kampaamo Trendissä maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen raha.

Konsertin järjestää Koetinkivi Oy yhteistyössä Kirkon Ulkomaanavun kanssa, Karjasillan seurakunta sekä Oulun Naisten Pankin vapaaehtoiset. Tervetuloa mukaan tunnelmalliseen joulukonserttiin!

Image1401