Letkein lantein loppiaisena – Tanssi Naiselle Ammatti

Loppiaisena laitamme porukalla lantiot pyörimään ja veivaamme hien pintaan tanssiopiston ihanien opettajien opastuksella.

Jo perinteiseksi muodostunut Tanssi Naiselle Ammatti –tapahtuma järjestetään tänäkin vuonna yhteystyössä Keski-Uudenmaan Tanssiopiston kanssa. Harjoittelemme tanssiopiston opettajien opastuksella eri tanssityylejä yksilötansseina, joten jokainen pääsee tanssimaan omalla tyylillään eikä ole vaaraa siitä että kukaan talloo varpaille.

Tanssi Naiselle Ammatti -tapahtuman avulla keräämme lahjoituksia maailman köyhimpien naisten koulutuksen ja toimeentulon edistämiseksi. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille: ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat. Varat kerätään ilmoittautumislahjoituksen muodossa ja lahjoittaa voit haluamasi summan. Lahjoittaa voit käteisellä tai lähettämällä tekstiviestin NAISELLE numeroon 16499, tekstiviestin hinta on 20 €. Kaikkien Naisten Pankille lahjoituksen paikan päällä tehneiden kesken arvotaan palkintoja.

Tapahtumassa on myös myynnissä Naisten Pankin tuotteita (käteismaksu).

#TanssiNaiselleAmmatti