Likkojen lenkki

Jyväskylässä järjestetään 12.5.2012 vuotuinen Likkojen Lenkki, joka on aivan kaikille naisille sopiva, lämminhenkinen kuntoilutapahtuma. Likkojen Lenkki on täynnä liikunnan riemua, upeaa naisenergiaa ja huippuviihdettä! Lenkkireittejä on tarjolla kaksi: 7,7 km lenkki ja 2…,3 km lenkki. Lisäksi tapahtumassa on viihdyttäviä esiintyjiä ja tapahtumatori esittely- ja myyntipisteineen – myös Naisten Pankki on täällä edustettuna! Tarkemmat tiedot tapahtumasta https://www.likkojenlenkki.fi/jyvaskyla.

Voit ostaa pääsylippusi tapahtumaan Naisten Pankin kautta hintaan 30e/likka, tästä 5 euroa menee Naisten Pankin hyväksi (norm. hinnat 32-45e). Toisin sanoen, viiden henken kaveriporukka lenkkeilee ammatin yhdelle naiselle ja jos koko verkostomme 250 naista innostuu tästä, saamme ammatit 50 naiselle! Nyt jokainen vain lenkkarit jalkaan ja tossua toisen eteen! Osallistumismaksu sisältää lahjoitusosion lisäksi mm. sisäänpääsyn tapahtuma-alueelle ja itse lenkille, reittihuollon, monipuoliset Lenkkieväät, Lenkkipaidan (koot S-XXL), yllätyskassin, Anna-lehden sekä koko päivän monipuolisen ohjelman ja huippuartistien keikat!

Ilmoittautua voi Anittalle Yellow Studioon 20.4. mennessä, jossa maksu tapahtuu käteisellä.

Vaihtoehtoisesti voi ilmoittautua osoitteeseen naistenpankki.jyvaskyla@gmail.com, jolloin maksu tilille
FI73 1715 3500 0030 07, Naisten Pankki Jyväskylä (viestikenttään Likkojen Lenkki + nimi).

Kerro ilmoittautuessasi nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä t-paidan koko. Lenkkipaidan koot S-XXL, joista S – XL saatavissa muotoonleikattuna mallina ja L – XXL suoralla leikkauksella.

Lenkille voi pukeutua Naisten Pankin t-paitoihin (näitä on myynnissä Naisten Pankin verkkokaupassa) tai sitten voi somistaa itsensä Naisten Pankin väreihin esimerkiksi huivilla.