Lokakuun webinaari 14.10.2020

Tervetuloa lokakuun webinaariin keskiviikkona 14.10. klo 17–18. Jatkossa sinulla on erinomainen tilaisuus päivittää tietämystäsi Naisten Pankin hankemaista. Aloitamme webinaarisarjassa maakohtaiset esittelyt – ensimmäisenä on vuorossa Uganda.

Ajankohtaista Naisten Pankista
Naisten Pankin menossa ja tulossa -kuulumiset.

Naisten Pankki Ugandassa
Kirkon Ulkomaanavun Ugandan maavastaava Suomessa on Nathalie Aubert. Hän kertoo meille omasta työstään, hankkeistamme ja siitä, miten koronavirus on vaikuttanut hanketyöhön. Webinaariviikolle osuvan syysloman vuoksi Nathalien suomenkielinen tallenne on tehty ennakkoon.

Ugandan kanalan kuulumiset
Joko kanala toimii? Mistä saadaan tiput ja rehut? Milloin Chiggi-munien myynti alkaa? Kuka kanalaa pyörittää? Näihin kysymyksiin vastaa Satu Mehtälä Naisten Pankin kehittämisryhmästä. Hän kertoo tuoreimmat kuulumiset Ugandan kanalahankkeesta.

——–

Webinaari toteutetaan Microsoft Teams -etäkokouksena. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille webinaaripäivänä sähköpostiin.

Ilmoittaudu mukaan 13.10. klo 9 mennessä >>

Voit lähettää kysymyksiä ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä tai esittää kysymyksiä ja kommentteja webinaarin aikana käyttämällä keskustelupalstaa tai pyytämällä puheenvuoron.

Linja avataan klo 16.45. Tule mukaan hyvissä ajoin, jotta mahdolliset yhteys- tai ääniongelmat voidaan selvittää ennen webinaarin alkua.

Webinaarin jälkeen

Lähetä palautetta sekä toiveita >> tulevien webinaarien aiheista ja teemoista. Rakennetaan yhdessä sinua tai paikallisryhmääsi kiinnostavia etätapaamisia.

Jos et ehdi suorlähetykseen, voit katsoa sen tallenteena Aineistopankista > Media, Markkinonti, Viestintä > Webinaarit.

Tervetuloa linjoille!
Naisten Pankin johtoryhmä