Lue Naiselle Ammatti 2017 – 20.9. Helsinki

Lue Naiselle Ammatti starttaa Sanomatalon Mediatorilla keskiviikkona 20.9. Tule tapaamaan Rosa Liksomia ja tukemaan kehitysmaiden naisia. Alkutahdit kirjallisuuskeskustellulle tarjoaa Sanoma Swing ja ilta huipentuu Rosan valitsemiin ja esittämiin otteisiin teksteistään. Varmista paikkasi ilmoittautumalla 19.9. mennessä.

Tapahtuma alkaa Mediatorilla klo 17

Voit tutustua ja ostaa Naisten Pankin tuotteita, koettaa onneasi arpajaisissa, nauttia kahvilan antimista ja hankkia Rosa Liksomin uutuuskirjan Everstinnan omaksi tai lahjaksi sekä pyytää Rosan omistuskirjoituksen.

Ohjelma klo 18

  • Sanoma Swing –kuoro aloittaa Katri Kallionpään johdolla svengaavalla musiikilla
  • Lue Naiselle Ammatti 2017 -kiertueen avaavat Naisten Pankin ohjausryhmän puheenjohtaja Reetta Meriläinen ja Helsingin Sanomien päätoimittaja Antero Mukka
  • Rosa Liksomia haastattelee kirjailija-toimittaja Juhani Karila

Väliajan jälkeen klo 19.30

  • Sanoma Swing –kuoro
  • Rosan Liksom esittää katkelmia tuotannostaan
  • Mahdollisuus yhteiskuvaan Rosan kanssa

Uusimmassa kirjassaan Rosa Liksom kaivaa esiin luurankoja kansakunnan kaapin sisältä, alta ja kaapin takaa. Everstinna on yhden yön romaani, joka kasvaa erään ajan anatomiaksi. Kysymys on sekä sotaan valmistautuvasta Suomesta että avioliitosta, joka muuttuu perhehelvetiksi. Kysymys on myös vallasta, sen ottamisesta ja siihen alistumisesta.

Kaikki 19.9. mennessä ilmoittautuneet osallistuvat arvontaan, jonka palkintona on taiteilijaprofessori Simo Hannulan etsaus ”Luokkakuva” (arvo 150 €). Arvonta suoritetaan 21.11. Lue Naiselle Ammatti -kiertueen iltatilaisuuksiin ilmoittautuneiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tule yksin tai yhdessä ystävien kanssa ikimuistoiseen iltaan. Voit ilmoittautua mukaan tapahtumaan paikan päällä kello 17 alkaen. Tervetuloa!

Naisten Pankki
Pääkaupunkiseutu

Lisätietoja
Rosa Liksom Lue Naiselle Ammatti 2017 -kiertueen kirjailijana
Facebook: Lue Naiselle Ammatti -tapahtuma
#LueNaiselleAmmatti

Rosa Liksomin kuva: Pekka Mustonen

ILMOITTAUDU JA LAHJOITA NYT!

Yhteistyössä: