Lue Naiselle Ammatti 2017 Rovaniemi

Tapaa Rosa Liksom ja tule mukaan tekemään hyvää! Lue Naiselle Ammatti -kiertue saapuu Rovaniemelle Santa’s Hotel Santa Clausiin torstaina 16.11. alkaen kello 17:30. Paikkasi iltaa voit varata 15.11. mennessä kätevästi verkossa etukäteen ilmoittautumalla ja lahjoittamalla (linkki alla). Kirjallisuusillan tavoite on auttaa kehitysmaan naisia ja viettää unohtumaton ilta Everstinna ja Liksomin seurassa. Lahjoittamalla Naisten Pankille 30 € mahdollistat yhdelle naiselle Ammatin kehitysmaassa.

ILMOITTAUDU JA LAHJOITA NYT!

Illan kulku:

Alkaen klo 17:30 saat tietoa Naisten Pankista ja tapaat paikkakuntasi vapaaehtoisia:

Merja Majasen, Rovaniemen Naisten Pankin vetäjän ja Satu Mehtälän, Naisten Pankin Rovaniemeltä kotoisin olevan perustajajäsenen. He kertovat, mikä Naisten Pankki on. Naisten Pankin toiminta tulee tutuksi, voit ostaa Naisten Pankin tuotteita ja nauttia kahvia.

Liksomin haastattelu ja keskustelu alkaa klo 18:00. Kirjailijaa haastattelee Tuula Saraniemi.

Pääset keskustelemaan ja kyselemään:

Miten Ylitorniolla vuonna 1958 syntyneestä ja Rovaniemellä lukion käyneestä Anni Ylävaarasta tuli Rosa Liksom ja Rosa Liksomista yksi merkittävistä suomalaisen nykykirjallisuuden uudistajista. Kuulet Liksomin uusimman romaanin Everstinnan taustoista. Kertomuksen, joka on raastava kuva avioliitosta ja 1900-luvun alkupuolen fasismin noususta, sodan odotuksesta ja sen toteutumisesta Suomessa ja Euroopassa. Ihmisen vallasta ja suhteesta, sen ottamiseen ja siihen alistumiseen. Kirjasta, joka on tämän päivän maailmassa kaikkialla — Suomessa, Euroopassa, kehitysmaissa — mitä ajankohtaisin.

 

Vielä ehdit kutsua myös ystäväsi iltaan ja varaamaan paikkanne ennakkoon. Ennakkoilmoittautuminen Rovaniemen LNA-iltaan sulkeutuu keskiviikkona 15.11. klo 00:00.

https://www.naistenpankki.fi/lue-naiselle-ammatti-2017-ilmoittaudu/

Kaikki 15.11. mennessä ilmoittautuneet osallistuvat arvontaan, jonka palkintona on taiteilijaprofessori Simo Hannulan etsaus ”Luokkakuva” (arvo 150 €). Arvonta suoritetaan 21.11. kiertueen iltatilaisuuksiin ilmoittautuneiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tule yksin tai yhdessä ystävien kanssa ikimuistoiseen iltaan.

Muistathan varata käteistä arpoja ja Naisten Pankin tuotteita varten. Everstinnaa myy Suomalainen Kirjakauppa.

 

Tervetuloa!

Rovaniemen Naisten Pankin Paikallistoimijat

#LueNaiselleAmmatti

 

Yhteistyökumppanimme

Kiertue järjestetään yhteistyössä Like Kustannuksen ja Suomalaisen Kirjakaupan kanssa. Naisten Pankki vastaa kiertueen iltatapahtumien järjestämisestä kahdeksalla paikkakunnalla.