Lue Naiselle Ammatti – kirjallisuusilta Jyväskylässä

Ugandalainen nainen lukutaito-opetuksessa liitutaulu päänsä päällä

Lahjoita

euroa


Tule mukaan Naisten Pankin Lue Naiselle Ammatti -kiertueen tilaisuuteen, jonka vieraaksi saapuu kirjailija-toimittaja Minna Lindgren.

Tilaisuudessa Minna Lidgren kertoo uusimmasta kirjastaan Aina on Toivoa (Teos 2020). Lue Naiselle Ammatti -kiertueen organisaattori Reetta Meriläisen mukaan Aina on Toivoa on vaiheikas, ilotteleva ja irrotteleva kuvaus koulumaailmasta, jonka pohjalla on kuitenkin vakavaa asiaa. Toivo yhdistää kirjaa ja Naisten Pankkia.

Ohjelma:

18.00  Ilmoittautuminen ja kirja- ja tuotemyyntiä.

Kirjailija Minna Lindgren signeeraa kirjojaan

 18.25 Naisten Pankin Jyväskylän vetäjä Sanna Anderssonin tervetulosanat

18.30  Naiskuoro Pulssi esiintyy

18.45  Kirjailija Minna Lindgreniä haastattelee projektipäällikkö Merja Kuosmanen, LUKILOKI-hanke, oppikirjailija, OKL

19.15 – 19.30  Kysymyksiä, vapaata keskustelua

19.30 – 20.00 Myyntiä ja signeerauksia

Toimi näin:

Tilaisuuden osallistumismaksu on 15 euroa. Ilmoittaudu ja tee samalla kirjojen ennakkotilaus viimeistään perjantaina 12.11.2021 osoitteeseen naistenpankki.jyvaskyla@gmail.com ja kirjoita viestin otsikoksi Lue Naiselle Ammatti. Saat maksuohjeet sähköpostissa. Osallistumismaksun voi maksaa myös paikan päällä käteisellä, joten huomioithan, että kortti tai muut maksutavat eivät ole mahdollisia tilaisuudessa. Osallistumismaksu menee lyhentämättömänä Naisten Pankille.

Ennakkoon tilatut kirjat saat ja maksat paikan päällä. Huom. maksuvaihtoehto paikan päällä on vain käteinen!

Kirjallisuuskampanjan kohteena on tällä kertaa Keski-Afrikan tasavalta, jossa vain neljännes naisista osaa lukea. Köyhyys ja kapinallisjoukkojen riehunta tekee erityisesti naisten asemasta suojatonta. Naisten Pankki aloitti maassa 2018 uraauurtavan, kolmivaiheisen työn naisten toimeentulon, lukutaidon ja rauhantyön hyväksi.

Valtakunnallisesta kiertueesta voit lukea lisää täältä: https://www.naistenpankki.fi/tule-mukaan/lue-naiselle-ammatti/

Tervetuloa leppoisaan kirjailtaan juttelemaan Minna Lindgrenin vauhdikkaista kirjoista. Tämä on oivallinen tilaisuus hankkia joululahjakirjoja esim. uusin teos Armon Anneli ja koulumaailmaan sijoittuva Aina on toivoa. 

Lue Naiselle Ammatti -kampanjan kohdemaa on Keski-Afrikan tasavalta, jossa vain neljännes naisista on lukutaitoisia. Kampanjan yhteydessä voit lahjoittaa Naisten Pankin työlle verkossa https://www.naistenpankki.fi/lue-naiselle-ammatti-lahjoita/ tai MobilePaylla  numeroon 41109, viesti LNA.