Lue Naiselle Ammatti -kirjatilaisuus Espoossa

Tervetuloa kirjallisuusiltaan Ravintola Vistaan! Kirjailija-toimittaja Minna Lindgren tulee vieraaksemme. Hän kertoo uusimmasta kirjastaan Aina on Toivoa (Teos 2020). Kirjailija kuvaa koulumaailman monia puolia ilolla ja irrotellen, mutta myös vakavasti. Signeerattua kirjaa on myynnissä.

Kirjailija-toimittaja Minna Lindgren, hänen keväällä ilmestynyt kirjansa Aina on Toivoa ja Kustannusosakeyhtiö Teos ovat Naisten Pankin yhteistyökumppanit, kun Lue Naiselle Ammatti -varainhankintakampanja lokakuussa käynnistyy.
Minna Lindgrenin kirjoja ostamalla tuet Naisten Pankin kautta kehitysmaiden naisten yrittäjyyskoulutusta ja toimeentuloa.

Tilaisuuden juontaa Naisten Pankin vapaaehtoistyössä mukana oleva Elina Koivumäki, ”laulavana lakinaisena” tunnettu espoolainen. Naisten edellytyksiä liike-elämässä Elina on ollut aktiivisesti kasvattamassa yli 10 vuoden ajan perustamansa Ladies in Business -verkoston vetäjänä.

Naisten Pankki Espoon kautta on ennakkoon tilattavissa seuraavat Minna Lindgrenin kirjat:
Aina on Toivoa 25 € (Teos lahjoittaa hinnasta Naisten Pankille 8 €)
Ehtoolehto-trilogia: Kuolema ehtoolehdossa, Ehtoolehdon pakolaiset ja Ehtoolehdon tuho 20 (Naisten Pankille 12,5 €)
Tilatut kirjat ovat noudettavissa ensisijaisesti tilaisuudessamme 1.12. Ravintola Vistassa ja myös, mikäli nouto ei onnistu tuolloin, erikseen sovittaessa Tapiolan Keskustornissa 2.12.

Osallistumaksu on 20 € ja se sisältää tarjoilun.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen ja kirjojen tilaaminen viimeistään ma 9.11.2020 seuraavasti:
Kirjoita sähköposti osoitteeseen espoo@naistenpankki.fi. Sähköpostiin pyydämme kirjoittamaan seuraavat tiedot:
Ilmoittautujan / tilaajan nimi ja puhelinnumero
Tilattavat kirjat ja kappalemäärät
Paikkavaraus tilaisuuteen: henkilömäärä

Lähetämme sinulle vastaussähköpostin, joka on vahvistus ja sisältää maksutiedot.

Tavoitteenamme on saada tilaisuudessa myytäväksi myös erä muita Minna Lindgrenin kirjoja ja erä valmisteilla olevia Naisten Pankki -pannulappuja. Näiden maksamisessa pyydämme korttimaksua yhdistyksemme maksupäätettä käyttäen.

Tilaisuuden turvallisuus:
Osallistujien määrä on rajoitettu 40 henkilöön Ravintola Vistan avarassa yli 100 asiakaspaikan salissa. Turvaväleistä huolehditaan. Käsidesit tarjolla. Mahdollisuus käsien pesuun. Ethän saavu paikalle sairaana tai oireisena.

Huomio. Osallistujamäärään ja ajankohtaan voi tulla muutoksia, jotka johtuvat terveysviranomaisten suosituksista ja määräyksistä. Mikäli tilanne muuttuu, ilmoitamme siitä tilaisuuteen ilmoittautuneille, Naisten Pankin tapahtumakalenterissa ja FB-sivullamme.

Lämpimästi tervetuloa!
Naisten Pankki Espoo
Lisätiedot:
Tiina Laiho  email: tiinalaiho5@gmail.com
Kyllikki Pankakoski email: kyllikki.pankakoski@gmail.com