Lue Naiselle Ammatti -kirjatilaisuus Espoossa 30.9.2021

Lahjoita

euroa


Tervetuloa kirjallisuusiltaan Ravintola Vistaan! Kirjailija-toimittaja Minna Lindgren tulee vieraaksemme. Hän kertoo uusimmasta kirjastaan Aina on Toivoa (Teos 2020). Kirjailija kuvaa koulumaailman monia puolia ilolla ja irrotellen, mutta myös vakavasti. Signeerattua kirjaa on myynnissä.
Tilaisuuden päivämäärä tarkentuu viranomaismääräysten mukaisesti.

Kirjailija-toimittaja Minna Lindgren, hänen keväällä 2020 ilmestynyt kirjansa Aina on Toivoa ja Kustannusosakeyhtiö Teos ovat Naisten Pankin yhteistyökumppanit, kun Lue Naiselle Ammatti -varainhankintakampanja lokakuussa käynnistyy.
Minna Lindgrenin kirjoja ostamalla tuet Naisten Pankin kautta kehitysmaiden naisten yrittäjyyskoulutusta ja toimeentuloa.

Tilaisuuden juontaa Naisten Pankin vapaaehtoistyössä mukana oleva Elina Koivumäki, ”laulavana lakinaisena” tunnettu espoolainen. Naisten edellytyksiä liike-elämässä Elina on ollut aktiivisesti kasvattamassa yli 10 vuoden ajan perustamansa Ladies in Business -verkoston vetäjänä.

Osallistumismaksu 20 €, sisältää tarjoilun.

Myynnissä on myös pannulappuja, jotka on kierrätysidealla ommeltu Naisten Pankin käytöstä poistuneista trikoopaidoista. Ideoinnista ja ompelusta suuri kiitos kahdelle ompelijalle Espoon Tapiolassa: Nora Siivonen ja Suvi Valante. Heidän palveluistaan lähemmin osoitteessa https://www.ompelijat.fi/.


Ilmoittautuminen tilaisuuteen ——- mennessä

Ilmoita osallistujamäärä osoitteeseen espoo@naistenpankki.fi.

Tavoitteenamme on saada tilaisuudessa myytäväksi myös erä muita Minna Lindgrenin kirjoja ja erä valmisteilla olevia Naisten Pankki -pannulappuja. Suosittelemme korttimaksua.

Tilaisuuden turvallisuus
Osallistujien määrä on rajoitettu 40 henkilöön Ravintola Vistan avarassa yli 100 asiakaspaikan salissa. Turvaväleistä huolehditaan. Käsidesit tarjolla. Mahdollisuus käsien pesuun. Ethän saavu paikalle sairaana tai oireisena.

Huomio. Osallistujamäärään ja ajankohtaan voi tulla muutoksia, jotka johtuvat terveysviranomaisten suosituksista ja määräyksistä. Mikäli tilanne muuttuu, ilmoitamme siitä tilaisuuteen ilmoittautuneille, Naisten Pankin tapahtumakalenterissa ja Facebook-sivullamme.
Muutokset aikaan ja paikkaan ovat edelleen mahdollisia.

Lämpimästi tervetuloa!
Naisten Pankki Espoo

Lisätiedot:
Tiina Laiho  email: tiinalaiho5@gmail.com
Kyllikki Pankakoski email: kyllikki.pankakoski@gmail.com