Lue Naiselle Ammatti -kirjatilaisuus Espoossa 30.9.2021

Lahjoita

euroa


Tervetuloa kirjallisuusiltaan Ravintola Vistaan! Kirjailija-toimittaja Minna Lindgren tulee vieraaksemme. Hän kertoo kirjastaan Aina on Toivoa (Teos 2020). Kirjailija kuvaa koulumaailman monia puolia ilolla ja irrotellen, mutta myös vakavasti. Signeerattua kirjaa on myynnissä.

Kirjailija-toimittaja Minna Lindgren, hänen keväällä 2020 ilmestynyt kirjansa Aina on Toivoa ja Kustannusosakeyhtiö Teos ovat Naisten Pankin yhteistyökumppanit eri paikkakunnilla järjestettävässä Lue Naiselle Ammatti -varainhankintakampanjassa.
Minna Lindgrenin kirjoja ostamalla tuet Naisten Pankin kautta kehitysmaiden naisten yrittäjyyskoulutusta ja toimeentuloa.

Tilaisuuden juontaa Kristiina Blom. Selkeä ja dynaaminen Kristiina on toiminut valmentajana, konsulttina ja coachina yli 25 vuotta, ja on myös suosittu suurtilaisuuksien puhuja.


Osallistumismaksu 20 €, sisältää tarjoilun.

Myynnissä on myös pannulappuja, jotka on kierrätysidealla ommeltu Naisten Pankin käytöstä poistuneista trikoopaidoista. Ideoinnista ja ompelusta suuri kiitos kahdelle ompelijalle Espoon Tapiolassa: Nora Siivonen ja Suvi Valante. Heidän palveluistaan lähemmin osoitteessa https://www.ompelijat.fi/.
Myynnissä myös Naisten Pankin kahvia ja Amaryllis-korttejamme.

Suosittelemme korttimaksua.

Tilaisuuden turvallisuus
Osallistujien määrä on rajoitettu 30 henkilöön Ravintola Vistan lämmitetyllä terassilla. Turvaväleistä huolehditaan. Käsidesit tarjolla. Mahdollisuus käsien pesuun. Ethän saavu paikalle sairaana tai oireisena.

Huomio. Osallistujamäärään ja ajankohtaan voi tulla muutoksia, jotka johtuvat terveysviranomaisten suosituksista ja määräyksistä. Mikäli tilanne muuttuu, ilmoitamme siitä tilaisuuteen ilmoittautuneille, Naisten Pankin tapahtumakalenterissa ja Facebook-sivullamme. Muutokset aikaan ja paikkaan ovat edelleen mahdollisia.

Lämpimästi tervetuloa!
Naisten Pankki Espoo
espoo@naistenpankki.fi

Lisätiedot:
Tiina Laiho  email: tiinalaiho5@gmail.com
Kyllikki Pankakoski email: kyllikki.pankakoski@gmail.com