Lue Naiselle Ammatti – Kotka

Tänä vuonna Naisten Pankissa luetaan ammatteja naisille! Tule mukaan Kotkaan tukemaan kehitysmaiden naisten toimeentuloa ja hyvinvointia Sofi Oksasen uuden Norma-kirjan julkaisukiertueen iltatapahtumaan.

OHJELMA JA AIKATAULU

  • Ovet avautuvat klo 18.30. Ville Vanhala kirjoittaa runoja halukkaille. Arpajaiset ja palkinnot sekä herkkupöytä, mehut ja Naisten Pankin tuotteet odottavat yleisöä.
  • Klo 19.00  Sanna Pekonen esiintyy.
  • Klo 19.15. Sofi Oksasen puheenvuoro. Ulla-Maija von Herzen haastattelee, yleisö voi esittää kysymyksiä.
  • Klo 20.00 Sofi Oksanen jakaa nimikirjoituksia ja Sanna Pekonen esiintyy. Arvomme arpajaispalkinnot.
  • Klo 21.00 tilaisuus päätyy.

Kiertueen avulla kerätään lahjoituksia tukemaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Jo 30 euron lahjoituksella annat naiselle ammatin. Lahjoitus on vapaaehtoinen ja voit tehdä sen ennakkoon alla olevasta ilmoittautumislinkistä. Näin lahjoitat haluamasi summan verkkopankkitunnuksillasi. Lahjoittaa voi myös paikan päällä tapahtumassa lipaskeräyksen muodossa.

Voit halutessasi tuoda lahjoituksena koruja Naisten Pankin tulevaan korukirpputoriin.

 

Tervetuloa mukaan!

Arpajaispalkintoja ovat lahjoittaneet mm. Vuokko Marttila, Evimeria –terapia- ja hyvinvointipalvelut, Kotkan Kosmetiikkakeskus, Tmi Paula Mattila -lymfaterapia, sokerointi, Herbalife, Les Petits Miracles –facelift – ja lipomassagehoitaja Inka Setälä, Erjan Luontaishoitola, Kymenmatkat, Ravintola Keisarinsatama, Tamburiini, Meritili Oy, Kiinteistömaailma Kotka, Anneli Moilanen, Kukkakauppa Blomsterhandel Huutjärven Kukka

Lisätietoja sähköpostilla: uhertzen@kymp.net tai puhelimitse: 0505743299