Lue Naiselle Ammatti Kuopiossa

Naisten Pankki toteuttaa järjestyksessään kolmannen Lue Naiselle Ammatti -kiertueen syksyllä 2017. Kiertue saapuu Kuopion Keskusseurakuntataloon torstaina 12.10.

ILMOITTAUDU JA LAHJOITA NYT!

Lue Naiselle Ammatti -tapahtuma järjestetään Kuopion keskusseurakuntatalolla (Suokatu 22) yhdessä kirjailijavieraamme Rosa Liksomin ja sponsoreidemme Like Kustannuksen ja Suomalaisen Kirjakaupan kanssa kello 17 alkaen.

Ohjelma

Klo 17 alkaen on mahdollista ostaa Naisten Pankin tuotteita ja arpoja, nauttia tarjoiluista ja tutustua Everstinna-kirjaan.

Klo 18 alkaa ohjelma. Tilaisuuden avaa Kuopion Naisten Pankin puheenjohtaja Minna Naumanen. Toimittaja Aino-Maria Savolainen haastattelee kirjailija Rosa Liksomia. Luvassa on myös Täys8-lauluyhtyeen esitys. Tilaisuuden päätteeksi on mahdollista saada kirjailijan omakätinen omistuskirjoitus teokseen.

Tule yksin tai ystävien kanssa ikimuistoiseen iltaan tapaamaan Rosaa, tutustumaan Everstinnaan, nauttimaan keskustelusta ja tukemaan kehitysmaiden naisia. Tervetuloa!

Rosa Liksom ja Everstinna mukana kiertueella

Uusimmassa kirjassaan Rosa Liksom kaivaa esiin luurankoja kansakunnan kaapin sisältä, alta ja kaapin takaa. Everstinna on yhden yön romaani, joka kasvaa erään ajan anatomiaksi. Kysymys on sekä sotaan valmistautuvasta Suomesta että avioliitosta, joka muuttuu perhehelvetiksi. Kysymys on myös vallasta, sen ottamisesta ja siihen alistumisesta. Rosa Liksom (1958) on yksi nykykirjallisuutemme merkittävimpiä uudistajia. Hän voitti Finlandia-palkinnon vuonna 2011 ja on myös kansainvälisesti menestyneimpiä nykykirjailijoitamme. Everstinna on Liksomin neljäs romaani.

Mikä on Lue Naiselle Ammatti?

Lue Naiselle Ammatti -kiertueen avulla kerätään lahjoituksia tukemaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Valtakunnallisen kiertueen varainkeruun ykköstavoitteena on kerätä vapaaehtoisina lahjoituksina 30 euron arvoinen Ammatti per tilaisuuteen osallistuja.

Ilmoittautua ja lahjoittaa voit täällä.
#LueNaiselleAmmatti