Lue Naiselle Ammatti Oulussa to 8.10.2015 klo 19-21

Tänä syksynä Naisten Pankissa Luetaan Naisille Ammatteja. Sofi Oksasen Norma -kiertue saapuu Ouluun torstaina 8.10.2015!

Sofi Oksanen tekee loka-marraskuussa Suomen-kiertueen, joka ulottuu yli 10 paikkakunnalle. Hän keskustelee uusimman, 23. syyskuuta ilmestyvän Norma-romaaninsa teemoista ja signeeraa kirjaansa Naisten Pankin järjestämässä iltatapahtumassa Oulun Teatteriravintolassa.

Tule mukaan tukemaan kehitysmaiden naisten toimeentuloa ja hyvinvointia Sofi Oksasen julkaisukiertueen iltatapahtumaan. Kiertueen avulla kerätään lahjoituksia tukemaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Jo 30 euron lahjoituksella annat naiselle ammatin. Lahjoitus on vapaaehtoinen ja voit tehdä sen ennakkoon alla olevasta ilmoittautumislinkistä. Näin lahjoitat haluamasi summan verkkopankkitunnuksillasi. Lahjoittaa voi myös paikan päällä lipaskeräykseen.

OHJELMA JA AIKATAULU

18.30 – 19.00   Teatteriravintolan ovet auki. Ravintolassa on myytävänä juotavaa ja pientä purtavaa. Paikalla on myös Naisten Pankin infopiste sekä Suomalaisen Kirjakaupan piste, josta voit ostaa Norma-kirjan signeerausta varten. Molemmat pisteet ovat auki klo 21.00 asti.

N. klo 19.00 – 19.05   Seremoniamestari Niina Jortikan tervetulosanat ja Oulun kaupungin apulaiskaupunginjohtaja Piia Rantala-Korhosen puheenvuoro.

N. klo 19.05 – 19.35   Kirjailija Sofi Oksasen haastattelu. Haastattelijana professori Kuisma Korhonen, Oulun yliopisto.

N. klo 19.35 – 19.55   TaikaBoxin tanssiesitys.

N. klo 20.05 –            Sofi Oksanen signeeraa kirjoja. Vapaata seurustelua.

Seremoniamestari Niina Jortikan päätössanat.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja: Anu Pokela / Oulun Naisten Pankin paikallisryhmänvetäjä
Sähköposti: anu.pokela@gmail.com