Lukemisen lumous: kesäkuun lukupiiri 17.6.

Lukupiirimme aktivoituu jälleen!

Lukemisen lumous on Naisten Pankin Oulun paikallisryhmän järjestämä lukupiiri. Lukupiirimme ovat kaikille lukemisen ystäville avoimia, eivätkä ne edellytä ennakkoilmoittautumista.

Pitkän tauon jälkeen järjestämme lukupiirin juhannusviikolla keskiviikkona 17.6. klo 18 alkaen Ainolan puistossa. Sään salliessa tapaamme Piparkakkutalon edustalla, josta suuntaamme omien piknik-eväiden ja vilttien kera rauhalliseen paikkaan, missä voimme huomioida turvavälin. Sateen sattuessa kokoontuminen on Kahvila Kiikussa. Lukupiiriemme osallistujamäärä on yleensä alle 10 henkeä, joten koemme, että voimme turvallisesti kokoontua.

Kesäkuun lukupiirissä käsitellään Saara Turusen teosta Rakkaudenhirviö. Teos on Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon voittaja vuodelta 2015.

Rakkaudenhirviö on voimakas ja omalaatuinen romaani elämänjanosta, joukkoon kuulumisen kaipuusta ja kotimaasta, jota on vaikea rakastaa. Mielenkiintoisia lukuhetkiä!

LUKUPIIRIN TARKOITUS
Lukupiirimme pitävät sisällään mielenkiintoisia keskusteluja kirjan aiheeseen liittyen. Samalla kun luemme ja keskustelemme, keräämme lahjoituksia, joita käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa ja Aasiassa.

Lukupiirin vapaaehtoinen osallistumismaksu (5 €) maksetaan Naisten Pankki Oulun tilille FI40 1107 3500 6174 30. Lisätietoihin ”lukupiiri” ja maksun saajaksi paikallisryhmämme takana toimiva yhdistys Oulun aluesolu kehitysmaiden naisten hyväksi ry.