Lukupiiri

Rovaniemen Naisten Pankin Lukupiiri

Tämän lukupiirin järjestää Naisten Pankin Rovaniemen paikallisryhmä. Lukupiirimme ovat kaikille lukemisen ystäville avoimia, eivätkä ne edellytä ennakkoilmoittautumista. On suositeltavaa lukea käsiteltävänä oleva kirja ennen tapaamista, jotta keskusteluun on helpompaa osallistua. Kirjan lukeminen ei kuitenkaan ole pakollista, voit myös tulla kuuntelemaan ja inspiroitumaan hyvistä keskusteluista.

Helmikuun lukupiirin kirjana on Johanna Venhon teos Ensimmäinen Nainen.

”Ensimmäinen nainen on historiallinen romaani Sylvi Kekkosesta. Se on romaani naisesta, joka löytää itsensä ja kirjailijanäänensä ja toivoo, että yhden elämän elettyään ehtisi vielä aloittaa toisen.
” – Eipä voi kovin monessa maassa ensimmäinen nainen yksikseen liikuskella. – Minä en siihen lupia ala kyselemään.” Julkinen rooli kätki radikaalin Sylvin, joka oli yhtaikaa ujo ja rohkea, lempeä ja pisteliäs, turvallisuushakuinen emo ja kapinallisuutta suosiva feministi. Vaativassa asemassaan hän varjeli itsenäisyyttään ja säilytti omat ystävänsä. ”

Mielenkiintoisia lukuhetkiä!

Vapaaehtoinen osallistumismaksu:
Lukupiirin vapaaehtoinen osallistumismaksu (5 €) maksetaan netin kautta: http://omakampanja.kirkonulkomaanapu.fi/ammattikoulutus-naiselle/5-9105?v=20180826172249&justEdited=true

Rovaniemen lukupiiri toivottaa kaikki kirjojen ystävät tervetulleiksi!

P.S Lukupiirille kaivataan nimeä! Mikä sinun mielestäsi olisi hyvä nimi? Kirjoita ehdotuksesi tapahtumaan tai kerro se paikan päällä!

LUKUPIIRIN TARKOITUS
Lukupiirimme pitävät sisällään mielenkiintoisia keskusteluja kirjan aiheeseen liittyen. Samalla kun luemme ja keskustelemme, keräämme lahjoituksia, joita käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa ja Aasiassa.

#LueNaiselleAmmatti