Lukupiiri – Joulukuun tapaaminen

Tämän lukupiirin järjestää Naisten Pankin Rovaniemen paikallisryhmä. Lukupiirimme ovat kaikille lukemisen ystäville avoimia, eivätkä ne edellytä ennakkoilmoittautumista. On suositeltavaa lukea käsiteltävänä oleva kirja ennen tapaamista, jotta keskusteluun on helpompaa osallistua. Kirjan lukeminen ei kuitenkaan ole pakollista, voit myös tulla mukaan vain kuuntelemaan ja inspiroitumaan hyvistä keskusteluista.

Joulukuun lukupiiri järjestetään keskiviikkona 16.12 klo. 17:30 alkaen. Tavataan omakustanteisen ruokailun merkeissä Hanki – ravintolassa (Korkalonkatu 2 C , 96100 Rovaniemi).

Mikäli koronatilanne ei salli kasvokkain tapaamista pidämme lukupiirin etänä.

Joulukuun lukupiirin kirjana on John Irvingin teos Leski vuoden verran.
”Tarina naiskirjailijasta ja hänen elämästään, yksityisestä ja julkisesta, tarina rikoksesta ja todistajan etsinnästä, tarina kirjoittamisesta ja rakkaudesta, erosta ja uudesta onnesta.
Irvingin romaani on siitä poikkeuksellinen, että sen päähenkilönä on nainen, kirjailija Ruth Cole. Hän on monimutkainen luonne, ei suinkaan sovinnaisen mukava mutta unohtumaton.
Ruthin tarina kerrotaan kolmessa jaksossa, joista kukin keskittyy kriittiseen vaiheeseen hänen elämässään. Ensimmäisen kerran tapaamme hänet Long Islandilla kesällä 1958, jolloin hän on vasta nelivuotias. Sinä kesänä hän saa lähtemättömän haavan sekä sormeensa että sydämeensä.”

Mielenkiintoisia lukuhetkiä!

Vapaaehtoinen osallistumismaksu:
Lukupiirin vapaaehtoinen osallistumismaksu (5 €) maksetaan Facebookin lahjoitussivun kautta:

https://www.facebook.com/donate/767153084013848/?fundraiser_source=external_url

Tai voit myös halutessasi tehdä vapaaehtoisen lahjoituksen käteisellä keräyslippaaseen lukupiirissä.

Tervetuloa mukaan kaikki kirjojen ystävät!

P.S Lukupiirille kaivataan nimeä! Mikä sinun mielestäsi olisi hyvä nimi? Kirjoita ehdotuksesi tapahtumaan tai kerro se paikan päällä!

LUKUPIIRIN TARKOITUS
Lukupiirimme pitävät sisällään mielenkiintoisia keskusteluja kirjan aiheeseen liittyen. Samalla kun luemme ja keskustelemme, keräämme lahjoituksia, joita käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa ja Aasiassa.

#LueNaiselleAmmatti