Lukupiiri Kirjava Maailma goes Marimekko

Lukupiiri Kirjava Maailman helmikuun kirjana on Juha Tantun kirja Armi Ratian maailmassa! Samalla teemme vierailun Marimekon Myllyn toimipisteeseen, jossa nautimme pientä iltapalaa, kuulemme Marimekon historiasta ja kevään muoti-uutuuksista. Saamme ihastella myös Marimekon pientä muotinäytöstä. HUOM! Rajoitettu osallistujamäärä - viimeinen ilmoittautumispäivä 15.1.2019 tarjoilujen takia.
Tervetuloa Ystävänpäivän etkoihin!

Helmikuussa tutustumme Marimekkoon Raision Myllyn Marimekon toimipisteessä. Kuulemme Marimekon historiasta ja tutustumme Marimekon kevään trendeihin. Meille on tarjolla myös Marimekon pieni muotinäytös.

Huom! Rajoitettu osallistujamäärä (max 40 hlöä) – ilmoittaudu: joko Kirjavan Maailman Facebook ryhmässä tai sähköpostilla turku@naistenpankki.fi viimeistään 15.1.2019!

Kirjana meillä on kiehtova tarina Armi Ratiasta – eli Juha Tantun kirja Armi Ratian maailmassa. Kirjaa Armista alettiin valmistella jo 1960-luvun lopulla. Toimittaja Juha Tanttu ja Armi Ratia olivat hyviä ystäviä. Heissä oli tiettyä samanhenkisyyttä ja paljon yhteisiä tuttavia.  Kirja ilmestyi, kun Armi Ratian syntymästä tuli 13.7.2012 kuluneeksi sata vuotta!

Kirja ei ole mikään tyypillinen haastattelukirja kysymys-vastaus -tyyliin. Tämä on enemmän tajunnanvirtaa, Armia itseään. Se luonnehtii erinomaisesti hänen omia mielialojaan, luovuutta, erityisiä tapahtumia.

Lukupiirimaksu 5 – 10 € suoritetaan paikan päällä Naisten Pankin keräyslippaaseen.
Liity Lukupiiri Kirjavan Maailman Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/kirjavamaailma/

Tervetuloa hyvän kirjallisuuden, mukavien ihmisten ja innokkaan keskustelun pariin!