Lukupiiri Kirjava Maailma tammikuun tapaaminen – Turun linna

Tammikuussa lukupiiri Kirjava Maailma käy tutustumassa Turun Linnassa järjestettävään Muutama sananen naisista -näyttelyyn ja siirtyy sen jälkeen Cafe Manuelaan keskustelemaan FT Veli Pekka Toropaisen kirjasta 39 tarinaa 1600-luvun turkulaisnaisista.

Tammikuussa lukupiiri Kirjava Maailma käy tutustumassa Turun Linnassa järjestettävään Muutama sananen naisista -näyttelyyn ja siirtyy sen jälkeen keskustelemaan FT Veli Pekka Toropaisen kirjasta 39 tarinaa 1600-luvun turkulaisnaisista.

Linnaan käy museokortti tai maksetaan pääsymaksu. Opastuksen saamme lahjoituksena.

Näyttelyn jälkeen menemme läheiseen Varvintorin laidalla sijaitsevaan Café Manuelaan (Läntinen Rantakatu 65) keskustelemaan aiheesta. Näyttelyyn voi tulla tutustumaan vaikkei olisi kirjaa lukenutkaan.

Kirjan saatavuustiedot Vaski-kirjastoissa: https://vaski.finna.fi/Search/Results?lookfor=39+tarinaa+1600-luvun+turkulaisnaisista&type=AllFields

Lukupiiri Kirjava Maailma on kaikille avoin lukupiiri, jossa luetaan kirjoja, keskustellaan luetuista kirjoista ja tuetaan Naisten Pankkia lukupiirimaksun muodossa. Lukupiirimaksu (5 – 10 €) suoritetaan paikan päällä Naisten Pankin keräyslippaaseen.

Tapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua tai valmistautua etukäteen; riittää, että saavut omana itsenäsi paikan päälle nauttimaan hyvästä kirjallisuudesta, keskustelusta ja yhdessä olosta.

Lukupiirillä on Facebook-ryhmä (Kirjava maailma, Naisten Pankin lukupiiri), jossa keskustellaan yleisesti ottaen kirjallisuudesta, lukupiirin toiminnasta ja Naisten Pankin tulevista tapahtumista.