Lukupiiri Kirjavan Maailman marraskuun tapaaminen

Lukupiiri Kirjava Maailma kokoontuu marraskuussa keskustelemaan Zadie Smithin teoksesta Swing time. Zadie Smithin kunnianhimoinen, runsas romaani Swing Time vie lukijaa monikulttuurisesta Lontoosta rujonkauniiseen Afrikkaan.
HUOM! Paikka on muuttunut - tilaisuus on Anniskelukahvila Tiirikkalassa.

Zadie Smith (s. 1975) on brittikirjailija, joka tunnetaan Lontoon NW-alueelle sijoittuvista urbaaneista, monikulttuurisista ja sosiaalisesti tarkkanäköisistä romaaneistaan.

Kaksi maitosuklaan väristä tyttöä haaveilee tulevansa tanssijaksi, mutta vain toisella, Traceylla, on siihen lahjoja. Köyhyyden kierre ei vain katkea; lyhyen tanssijanuran jälkeen vuokrakasarmit sulkevat Traceyn taas sisäänsä. Nimettömäksi jäävällä kertojalla on ideoita, sosiaalista omaatuntoa ja vapaus lähteä. Monirotuisen Lontoon svengaavasta ilmapiiristä hän siirtyy poptähden tiimissä Länsi-Afrikkaan perustamaan tytöille koulua. Tyttöjen välinen ystävyys särkyy, mutta toisistaan he eivät irti pääse.
Säkenöivä ja syvästi inhimillinen Swing Time on romaani ystävyyden voimasta, musiikista yli rajojen ja sitkeistä juurista, jotka ankkuroivat ihmisen aikaansa ja omaan itseensä.

• Aika: torstaina 23.11. klo 17.30 – 19.00
• Paikka: Anniskelukahvila Tiirikkala, Vähätori, Linnankatu 3, 20100 Turku.

Lukupiirimaksu 5 – 10 € suoritetaan paikan päällä Naisten Pankin keräyslippaaseen.

Liity Lukupiiri Kirjavan Maailman Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/kirjavamaailma/

Tervetuloa hyvän kirjallisuuden, mukavien ihmisten ja innokkaan keskustelun pariin!