Lukupiiri – Lokakuun tapaaminen

Tämän lukupiirin järjestää Naisten Pankin Rovaniemen paikallisryhmä. Lukupiirimme ovat kaikille lukemisen ystäville avoimia, eivätkä ne edellytä ennakkoilmoittautumista. On suositeltavaa lukea käsiteltävänä oleva kirja ennen tapaamista, jotta keskusteluun on helpompaa osallistua. Kirjan lukeminen ei kuitenkaan ole pakollista, voit myös tulla mukaan vain kuuntelemaan ja inspiroitumaan hyvistä keskusteluista.

Lokakuun lukupiiri järjestetään tiistaina 27.10 klo 17:30 alkaen Arctic Light – hotellin tiloissa. (Valtakatu 18, 96200 Rovaniemi).

Vaikka tapaamme kasvotusten, mukaan lukupiiriin voi tulla myös Google Hangouts – sovelluksen kautta. Mikäli haluat osallistua mukaan etänä, laitathan sähköpostia osoitteeseen caritacatrina@gmail.com.

Lokakuun lukupiirin kirjana on Tommi Kinnusen teos Ei kertonut katuvansa.

”Alkukesällä 1945 viisi naista lähtee norjalaiselta vankileiriltä kotimatkalle läpi poltetun Lapin. Naiset eivät kysele toisiltaan, miksi lähtivät saksalaisten matkaan. Kaikki eivät ymmärrä sitä itsekään.”

Mielenkiintoisia lukuhetkiä!

Vapaaehtoinen osallistumismaksu:

Lukupiirin vapaaehtoinen osallistumismaksu (5 €) maksetaan Facebookin lahjoitussivun kautta:

https://www.facebook.com/donate/1743158789186741/?fundraiser_source=external_url

Voit myös halutessasi tehdä vapaaehtoisen lahjoituksen käteisellä keräyslippaaseen lukupiirissä.

Tervetuloa mukaan kaikki kirjojen ystävät!

P.S Lukupiirille kaivataan nimeä! Mikä sinun mielestäsi olisi hyvä nimi? Kirjoita ehdotuksesi tapahtumaan tai kerro se paikan päällä!

LUKUPIIRIN TARKOITUS

Lukupiirimme pitävät sisällään mielenkiintoisia keskusteluja kirjan aiheeseen liittyen. Samalla kun luemme ja keskustelemme, keräämme lahjoituksia, joita käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa ja Aasiassa.

#LueNaiselleAmmatti