Lukemisen lumous: toukokuun lukupiiri 19.5.

Lukemisen lumous on Naisten Pankin Oulun paikallisryhmän järjestämä lukupiiri. Lukupiirimme ovat kaikille lukemisen ystäville avoimia, eivätkä ne edellytä ennakkoilmoittautumista.

Toukokuun lukupiiri järjestetään torstaina 19.5. klo 18 alkaen Puistokahvila Makiassa. Käsittelyssä on Anna Bertin Annan itseni kuolla. Teos on ALSiin sairastuneen kirjailijan puheenvuoro hyvän kuoleman puolesta. Ranskalainen Bert halusi päättää itse kuolemansa hetkestä ja hän muutti Belgiaan, jossa armokuolema on laillinen.

Jos kaipaat lisälukemista toukokuun lukupiiriin, niin voit lukea myös samaan aiheeseen liittyvän, lääkäri Juha Hännisen teoksen Auta minut kuolemaan, Armollinen rikollinen eutanasia.

Kesäkuun lukupiiri kokoontuu 16.6. Ainolan puistossa ja silloin käsittelyssä on Marina Lewyckan Traktorien lyhyt historia ukrainaksi.

Muutokset mahdollisia. Mielenkiintoisia lukuhetkiä!

 

LUKUPIIRIN TARKOITUS
Lukupiirimme pitävät sisällään mielenkiintoisia keskusteluja kirjan aiheeseen liittyen.

Samalla kun luemme ja keskustelemme, keräämme lahjoituksia, joita käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa, Aasiassa ja Jordaniassa.

Lukupiirin vapaaehtoinen 5-10 euron suuruinen osallistumismaksu maksetaan Naisten Pankki Oulun tilille FI40 1107 3500 6174 30. Lisätietoihin ”lukupiiri” ja maksun saajaksi paikallisryhmämme takana toimiva yhdistys Oulun aluesolu kehitysmaiden naisten hyväksi ry.

#LueNaiselleAmmatti