Lukupiiri – Tammikuun tapaaminen

Tavataan lukupiirin merkeissä tiistaina 19.1 klo. 17:30 alkaen. Tapaamispaikkana on Gustav Kitchen & Bar (Koskikatu 12, 96200 Rovaniemi).

Tammikuun lukupiirin kirjana on Minä olen Malala, Malala Yousafzai.

”Tiistaina 9.10.2012 pakistanilaista koulutyttöä Malala Yousafzaita ammuttiin lähietäisyydeltä päähän, koska hän halusi puolustaa tyttöjen oikeutta koulutukseen. Malala selvisi hengissä raa’asta hyökkäyksestä, ja hänestä tuli yhdessä yössä rauhanomaisen vastarinnan ja kaikille avoimen koulutuksen kansainvälinen symboli.”

Mielenkiintoisia lukuhetkiä!

Vapaaehtoinen osallistumismaksu:

Lukupiirin vapaaehtoinen osallistumismaksu (5 €) maksetaan Facebookin lahjoitussivun kautta, joka löytyy Naisten Pankki Rovaniemi – Facebook sivuilta lukupiireille tehdyistä tapahtumista. Voit myös halutessasi tehdä vapaaehtoisen lahjoituksen käteisellä keräyslippaaseen lukupiirissä.

Tervetuloa mukaan kaikki kirjojen ystävät!

LUKUPIIRIN TARKOITUS

Lukupiirimme pitävät sisällään mielenkiintoisia keskusteluja kirjan aiheeseen liittyen. Samalla kun luemme ja keskustelemme, keräämme lahjoituksia, joita käytetään Naisten Pankin työhön Afrikassa ja Aasiassa. Lukupiirimme ovat kaikille lukemisen ystäville avoimia, eivätkä ne edellytä ennakkoilmoittautumista.

On suositeltavaa, että lukupiirikirja luetaan etukäteen ennen tapaamista mutta lukupiiriin saa tulla vaikkei olisi kirjaa lukenutkaan.

Lukemisiin!

#LueNaiselleAmmatti