Lukupiirin vierailu Atena kustantamoon

Naisten Pankin lukupiiri on saanut vierailukutsun Atena kustantamoon Nikolainkulmaan, Asemakatu 6, 2. krs., Jyväskylä tiistaina 5.5. klo 17.

Illan aikana Atena Kustannus Oy:n toimitusjohtaja Ville Rauvola kertoo kustantamon historiasta ja Elina Lappalaisen teoksen ”Syötäväksi kasvatetut” synnystä. Kirja voitti Tieto-Finlandia -palkinnon vuonna 2012. Se kuvailee kaunistelematta mutta kauhistelematta ruoan tien lautasellemme.

Aikaa on varattu myös kysymyksille ja keskustelulle. Vierailun päätteeksi on mahdollisuus edullisiin kirjaostoksiin suoraan kustantamolta.

Atena on luvannut meille alennuksen, jos ”Syötäväksi kasvatetut” kirjan haluaa ostaa ennakkoon omakseen. Mikäli haluat ostaa kirjan ennakkoon lähetä sähköpostiviesti lukupiirin vetäjälle Kaisa Lepistö-Salojärvelle. Ilmoittautuminen iltaan 1.5. mennessä sähköpostilla kaisa.lepisto-salojarvi@kolumbus.fi

Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua Kaisalle mahdollisimman pian. Tervetuloa mielenkiintoiseen lukupiiritapaamiseen!