Luolamies ma 21.11. klo 19, Aleksanterin teatteri

#äläunelmoi
Oletko jo nähnyt Luolamiehen? Jos et, nyt on oiva tilaisuus. Luolamies-monologi on naurattanut ja itkettänyt yleisöä vuodesta 2005 lähtien.

Yhdysvaltalaisen Rob Beckerin käsikirjoittama esitys on stand up –komiikkaa parhaimmillaan. Se herättää oivalluksia tyypillisistä parisuhteista ja on hellyttävä tutkimusmatka miehen ja naisen sielunmaailmaan.

Luolamies sai ensi-iltansa San Franciscossa vuonna 1991. Sitä on esitetty Broadwaylla yi 800 kertaa. Näytelmän on suomentanut ja ohjannut näyttelijä Ville Virtanen. Esityksen pääosassa nähdään ilmiömäinen näyttelijä Martti Suosalo, jonka ammattitaito tulee esille esimerkiksi hänen muistellessaan omaa lapsuuttaan.

Luolamiestä on esitetty täysille saleille ympäri maata. Se on kerännyt yli 250 000 katsojaa muun muassa Helsingissä, Turussa ja Oulussa.

Lippujen varaukset, maksu ja lunastus

  • Lipun hinta on 40,00 euroa, josta 8,00 euroa Naisten Pankille.
  • Tee varaus 7.11. mennessä paakaupunkiseutu@naistenpankki.fi. Kirjoita varausviestiin esityksen nimi, lippujen määrä sekä nimesi ja puhelinnumerosi. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi.
  • Vahvista varauksesi maksamalla liput Naisten Pankki Pääkaupunkiseudun
    tilille FI80 1745 3000 1728 27 heti varausviestisi jälkeen. Näin varmistat paikkasi. Käytä maksun yhteydessä viitenumeroa 1180.
  • Lippujen lunastus – Voit lunastaa liput nimelläsi ko. esityspäivänä Aleksanterin teatterin lippukassasta viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Mainitse, että liput ovat Naisten Pankin kiintiöstä. Ovet avataan tuntia ennen esityksen alkua.

Jos haluat väliaikana välttää jonottamisen, tilaa tarjoilu ennakkoonravintola@aleksanterinteatteri.fi tai puh. 0400 152 393. Tarkemmat tiedot teatterin Ravintolapalvelut-sivulla.

Äärimmäisiä tunteita Luolamiehen seurassa!

Naisten Pankki
Pääkaupunkiseutu

Katso muut tulevat tapahtumat pääkaupunkiseudulla.

Yhteistyössä

Aleksanterin teatteri