Mistä Hyvinvointi koostuu?

Mistä koostuu hyvinvointi?

Hyvinvointitapahtumassa käymme hyvinvoinnin eri osa-alueet; levon, ravitsemuksen ja treenin.
Tilaisuuden aluksi nautimme yhdessä sponsorimme tarjoamat hedelmäsmoothiet ja dippivihanneksia.

Hyvinvointiin meidät johdattavat FitMeHealth yrittäjä Maaret Vuorio ja tilaisuudessa saamme kaikki informaatiota sekä näytteen myös Auravidan Proteeinipatukasta. Proteeinipatukat tarjoaa meille Auravidan yrittäjä Annukka Salminen.

Tervetuloa voimaan hyvin!

Tämä ei ole aprillipila – tervetuloa voimaan hyvin aprillilauantaina 1.4. klo 12 Kellariravintolaan. Paineudumme kevään aloituksen kunniaksi lepoon, ravitsemukseen ja treeniin hyvinvointiluentojen avulla.

Ilmoittaudu turku@naistenpankki.fi

Vapaaehtoiset lahjoitukset voi tehdä paikan päällä Naisten Pankin lippaaseen tai etukäteen Naisten Pankin keräystileille:

Naisten Pankin tilinumerot
Nordea: FI63 1745 3000 1321 02
OP: FI47 5789 5420 0246 76

Tervetuloa!

FitMeHealth

FitMeHealth on hyvinvoinnin valmennuspalveluita tarjoava yritys. Yritys sai alkunsa keväällä 2016, kun yrityksen perustaja Maaret Vuorio lähti seuraamaan intohimoaan terveyden ja liikunnan parissa. Maaret on kahden pienen tytön äiti, joka tuntee ruuhkavuosien haasteet ja osaa asettua valmennettavan housuihin arjen haasteiden vaatimusten keskellä.

Maaret kouluttautui vuonna 2016 hyvinvointivalmentajaksi, kuntosalivalmentajaksi ja Personal Traineriksi arvostetussa Trainer4you organisaatiossa. Tiedonjano on valtava ja lisäkoulutusta on luvassa lähitulevaisuudessa.

Maaretin omaa sydäntä lähellä on etenkin toiminnalliset koko kroppaa kuormittavat treenit, kuntosalitreenaus ja pyöräily, terveellistä ravintoa unohtamatta!

http://www.fitmehealth.com/

Auravida

AuraVida valmistaa käsintehtyjä proteiininpatukoita, tuoreista raaka-aineista.

Ajatus tuoreista patukoista syntyi, kun yrityksen perustaja Annukka Salmisen oma tyytymättömyys teollisiin ja teennäisiin proteiinipatukoihin kasvoi vuosien käytön saatossa. Hän lähti kokeilemaan, olisiko puhtaampien ja luonnollisten patukoiden valmistus mahdollista käytännössä. Nyt Auravida on muutaman vuoden aikana kehittänyt jo useampia makuja ja uusia ideoita syntyy edelleen.

Auravidan valmistamat patukat eivät sisällä gluteenia, soijaa tai kananmunaa. Ripaus rakkautta niistä kuitenkin löytyy, sillä tuoreiden raaka-aineiden käyttö vaatii aikaa ja omistautuneisuutta.

Tuorepatukat sopivat mainiosti niin välipalaksi, kuin pieneksi lounaaksikin.  Tervetuloa maistamaan aitoja makuja!

http://www.auravida.fi/