Naisten Pankin askarteluilta ma 23.11.2015

Naisten Pankin Oulun paikallisryhmä järjestää Joulun Pop-Up kaupan ja kahvilan la-su 12.-13.12.2015 Keskustan seurakuntatalon monitoimisalissa, Isokatu 17. Hyvänmielen kaupassa on tarkoitus myydä mm. jouluisia askarteluja, käsitöitä ja leivonnaisia.

Naisten Pankin Oulun paikallisryhmä järjestää Joulun Pop-Up kaupan ja kahvilan la-su 12.-13.12.2015 Keskustan seurakuntatalon monitoimisalissa, Isokatu 17. Hyvänmielen kaupassa on tarkoitus myydä mm. jouluisia askarteluja, käsitöitä ja leivonnaisia. Pop-up kaupan tuotolla tuetaan kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä kestävän kehityksen periaattein. Tutustu tapahtumaan täällä: www.naistenpankki.fi/tapahtumat/joulunpopup_oulu/

Tarvitsemme lukuisien vapaaehtoisten apua Pop-up kaupan järjestämiseksi. Järjestämme Keskustan seurakuntatalon pienessä seurakuntasalissa (2. kerros) kolmena peräkkäisenä maanantaina askarteluillan klo 18-20. Illat ovat 9., 16. ja 23.11. Kaikki vapaaehtoiset askartelijat ovat iltoihin tervetulleita, eikä osallistuminen edellytä aikaisempaa osallistumista Naisten Pankin tapahtumiin. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

Tervetuloa mukaan!