Naisten Pankin ilta 3.9.2015 Espoon Kauklahdessa

FAIR HOME ja ystävät juhlistavat uutta osakkuutta – 750 euron lahjoitusta Naisten Pankkiin – ja kutsuvat mukaan kaikkia, jotka ovat kiinnostuneita kierrätyksestä ja kestävästä kehityksestä. Samalla on mahdollisuus kuulla Naisten Pankin toiminnasta ja meneillään olevista hankkeista.

Tilaisuus alkaa FAIR HOME -myymälässä klo 18.00. Ilta jatkuu klo 18.30  vastapäisessä Cafe Brunnsdal -ravintolassa tarinoiden ja musiikin parissa.

Naisten Pankin työstä, tuloksista ja tulevaisuudesta kertoo Helsingin Sanomien entinen päätoimittaja ja Naisten Pankin ohjausryhmän puheenjohtaja Reetta Meriläinen.

Tarjoilun järjestämiseksi ilmoitathan tulostasi puh. 040 747 8318 tai
FAIR HOME Facebook-tapahtuman kautta.

Lämpimästi tervetuloa!

Naisten Pankki
Pääkaupunkiseutu

ja

Fair Home Fb

 

FAIR HOME DESIGN on kestävän kehityksen edelläkävijäyritys. Se suunnittelee, maahantuo ja markkinoi reilun kaupan periaattein valmistettavia tuotteita, jotka tähtäävät köyhyyden vähentämiseen maailmassa.

Yritys haluaa tehdä yhteistyötä Naisten Pankin kanssa osapuolten yhteiskuntavastuullista arvomaailmaa edistävillä ja sidosryhmiä kunnioittavilla tavoilla sekä tukea Naisten Pankin toimintaa taloudellisesti.
FAIR HOME DESIGN lahjoittaa kaikista myyntiin lahjoitetuista kierrätystuotteista 15 % Naisten Pankille.