Naisten Pankin Joulutori 22.11.–1.12.

Naisten Pankki Helsingin perinteinen Joulutori tulee taas!

Naisten Pankki Helsinki järjestää jälleen suuren suosion saavuttaneen joulutorin. Tälläkin kertaa saimme tilat Kämp Gallerian pohjakerroksesta. Ajankohta on perjantaista 22.11. sunnuntaihin 1.12.

Joulutori on vuoden tärkein varainhankintatapahtumamme. Viime vuonna, jolloin joulutorilla ahkeroi lähes 50 naistenpankkilaista, keräsimme varat yli 500 ammattiin. Tavoite on korkealla tänäkin vuonna!

Tule töihin joulutorille

Etsimme joulutoritiimiin talkoolaisia erilaisiin tehtäviin mm. joulutorin kasaukseen sekä myynti- ja purkutöihin. Ilmoittaudu 9.11. mennessä osoitteeseen helsinki@naistenpankki.fi. Jos olet joskus miettinyt, miten päästä mukaan konkreettiseen toimintaan Naisten Pankin hyväksi – tässä siihen on oiva tilaisuus!

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä:

  • Puhelinnumerosi yhteystietoja varten.
  • Toiveesi työtehtävistä ja ajankohdista, jotka sinulle sopivat parhaiten. Tämä auttaa työvuorojen suunnittelussa.
  • Kokemuksestasi, jos olet ollut aiemmin avustamassa joulutorilla ja missä tehtävässä.

Otamme vastaan lahjoituksia

Otamme vastaan joulutorille hyväkuntoisia, puhtaita ja ehjiä naisten vaatteita ja asusteita. Vaatteiden toivomme olevan sesonkiin liittyviä. Farkkuja sekä miesten vaatteita emme voi vastaanottaa, sillä ne eivät mene kaupaksi.

Myytäväksi ovat tervetulleita myös jouluiset tavarat (koristeet, astiat, liinat), lastenkirjat, lelut ja hyväkuntoiset pokkarit. Erityisen tervetulleita ovat erilaiset käsityöt ja jouluiset arkartelutuotteet.

Joulutorilla järjestetään arpajaiset, joten tarvitsemme hyviä ja laadukkaita palkintoja. Jos saat tai haluat lahjoittaa sellaisia, ota yhteyttä Riitta Pailaan, paila.riitta@gmail.com.

Tavaroita ja arpajaispalkintoja otetaan vastaan Kämp Galleriassa torstaina 21.11. klo 14–20 sekä torin aukioloaikoina torstai-iltapäivään 28.11. asti.

Joulutorin aukioloajat

arkisin klo 11–19
lauantaisin klo 10–18
sunnuntaina 24.11. klo 12–18
sunnuntaina 1.12. klo 12–16

Vastaamme mielellämme kysymyksiin osoitteessa helsinki@naistenpankki.fi.

Lämpimästi tervetuloa!

Naisten Pankki
Helsinki