Tekstaa NAISELLE numeroon 16499 (20€) ja tuet naisten koulutusta!

Naisten Pankin kahvin ja teen esittely Food Market Herkuissa jatkuu

Tule nyt mukaan esittelemään Naisten Pankin kahvia ja teetä Food Market Herkkuihin Espoon Tapiolaan, Helsingin keskustan myymälään, Itäkeskukseen sekä Vantaan Jumboon

Naisten Pankin kahvi ja tee tuli Food Market Herkkujen valikoimiin maaliskuussa, jolloin naistenpankkilaiset olivat myymälöissä esittelemässä tuotteita sekä kertomassa miksi kahvia ja teetä kannattaa ostaa. Jokaisesta myydystä kahvipaketista lahjoitetaan Naisten Pankille kaksi euroa ja teepakkauksesta yksi euro. Kahvipaketin hinta on 9,50 euroa (450 g), teepaketti maksaa 7,50 euroa (100 g). Kahvi on pehmeänmakuista ja tummapaahtoista suodatinkahvia. Tee on mustaa teetä. Kahvin paahtaa, pakkaa ja toimittaa Tampereen Kehitysmaakauppa.

Seuraava kampanjointi kaikissa Food Market Herkuissa tapahtuu 10. toukokuuta klo 11-19. Tarvitsemme vielä muutamia vapaaehtoisia esittelemään tuotteita. Voit esittää toiveesi myymälästä, ajankohdasta ja työvuoron pituudesta. Esittelijöillä ei tarvitse olla muuta kuin iloista mieltä ja aktiivisuutta lähestyä asiakkaita. Työvuorossa on aina kaksi henkilöä, jolloin parina on Naisten Pankin toiminnassa pidempään ollut henkilö, jolta voit oppia tarvittaessa Naisten Pankin toiminnasta. Työvuoroihin tuleville annetaan Naisten Pankin esiliinat, jollet vielä omista Naisten Pankin t-paitaa.

Ilmoittauduthan 26.4 mennessä s-postilla; terttu.taurulasnell@gmail.com sekä toiveesi myymälästä ja toiveajastasi. Vahvistan sinulle työvuorosi viimeistään 3.5.

Tervetuloa mukaan esittelemään ja tapaamaan naistenpankkilaisia!

PS. Muuten äitienpäivä on 12.5. Ilahduta äitiä ostamalla pehmeäpaahtoista Naisten Pankin kahvia. Samalla autat kehitysmaiden naisia saamaan ammatin.