Naisten Pankin kahvin ja teen kampanjointi Food Market Herkuissa pääkaupunkiseudulla

Naistenpankkilaiset ovat jälleen kampanjoimassa Food Market Herkuissa Naisten Pankin kahvia ja teetä sekä kertomassa miksi niitä kannattaa ostaa. Jokaisesta myydystä kahvipaketista lahjoitetaan Naisten Pankille kaksi euroa ja teepakkauksesta yksi euro. Kahvipaketin hinta on 9,50 euroa (450 g), teepaketti maksaa 7,50 euroa (100 g). Kahvi on suodatinkahvia, pehmeänmakuista ja tummapaahtoista Mild Arabica -laatua. Tee on mustaa teetä. Kahvin paahtaa, pakkaa ja toimittaa Tampereen Kehitysmaakauppa.
Seuraava kampanjointi  Helsingin keskustan ja Tapiolan Food Market Herkussa on torstaina 13.2 klo 11-17 sekä Itäkeskuksen Food Market Herkussa perjantaina 14.2 . Tarvitsemme muutamia vapaaehtoisia esittelemään tuotteita. Voit esittää toiveesi myymälästä, ja työvuorosta, jotka ovat klo 11-14 tai klo 14-17. Esittelijöillä ei tarvitse olla muuta kuin iloista mieltä ja aktiivisuutta lähestyä asiakkaita. Työvuorossa on aina kaksi henkilöä, jolloin parina on Naisten Pankin toiminnassa pidempään ollut henkilö, jolta voit oppia tarvittaessa Naisten Pankin toiminnasta. Työvuoroihin tuleville annetaan Naisten Pankin esiliinat, jollet vielä omista Naisten Pankin t-paitaa.
Ilmoitathan myymälä- ja aikatoiveesi 7.2 mennessä s-postilla; terttu.taurulasnell@gmail.com. Vahvistan sinulle työvuorosi pari päivää ennen työvuoroa.

Tervetuloa mukaan esittelemään ja tapaamaan muita naistenpankkilaisia!

PS. Ilahduta ystävääsi Ystävänpäivänä 14.2 tarjoamalla Naisten Pankin kahvia tai teetä. Samalla autat kehitysmaiden naisia saamaan ammatin.