Naisten Pankin Korkkarijuoksut Järvenpää liikkuu -tapahtumassa

Lauantaina 11.6. klo 10-16 Järvenpäässä koetaan uusi koko perheen tapahtuma Järvenpää liikkuu- torilla, kävelykatu Jannella ja Rantapuistossa.
Päivän juhlavieraana on Suomen Kansallisbaletti, joka pysähtyy kesäkiertueellaan myös Järvenpäässä. Kansallisbaletti esiintyy klo 12.00 tapahtuman päälavalla torilla.

Järvenpää liikkuu tapahtumassa on mahdollisuus kokeilla mm. valokuvasuunnistusta, poniratsastusta, kiipeilyä, katujalkapalloa – ja sählyä, pihapelejä, zumbaa ja flexi-baria. Päivän ohjelmassa on myös klo 13-15.00 on myös ”Korkkarijuoksut” eli leikkimielinen viestipyrähdys hyvän asian puolesta. Korkkarijuoksuihin voi osallistua 4-hengen joukkueilla. Joukkueen osallistumismaksu 50 ? ohjataan kokonaisuudessaan Kirkon Ulkomaanavun Naisten Pankki -rahastolle. Kisan ohessa kävelykadulla järjestetään myös korkkarikirppis, johon voi lahjoittaa vanhat korkokenkänsä. Korkkarijuoksuihin voi ilmoittaa joukkueen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen naistenpankki.ku@gmail.com.

Järvenpää liikkuu tapahtumassa pääsee myös testaamaan urheilutietämystään visan merkeissä. Järvenpää liikkuu tapahtuma päättyy monotansseihin klo 15.00 Urheiluorkesterin säestyksellä torilavalla. Tapahtuman juontaa Marko Terva-aho.

Järvenpää liikkuu tapahtuman järjestää Järvenpään kaupungin liikuntapalvelut yhdessä Sykettä ja Sinfoniaa yhdistyksen kanssa. Järvenpää liikkuu tapahtuma on osa Järvenpää 60 vuotta juhlavuoden ohjelmatarjontaa. Lisätietoa tapahtumasta www.sykettajasinfoniaa.fi tai www.jarvenpaa.fi
Tapahtumaan on vapaa pääsy ja lajikokeilut ovat ilmaisia.