Naisten Pankin luentoilta: Kehopositiivisuus ja Huijarisyndrooma

Naisten Pankki järjestää vuonna 2019 luentoiltoja mielenkiintoisista eri aiheista. Ensimmäinen luentoilta starttaa torstaina 10.1. klo 18 luennoilla kehopositiivisuudesta ja huijarisyndroomasta.

HUOM! Tapahtumaan on mahdollista osallistua joko paikan päällä osoitteessa Yliopistonkatu 5 tai Facebook-liven kautta. Facebook-live lähetetään Facebook-tapahtuman kautta. Tapahtuma on avoin kaikille.

*******
AIKATAULU TORSTAI 10.1.2019

Tapahtuman juontaa YLEllä työskentelevä Inkeri Helenius ja tarkoituksena on käydä keskustelua luentojen jälkeen.

18.00 – Tilaisuus alkaa

18.10 – Kehopositiivisuus (Elena Liski, 365 kehopositiivinen)

(Tarkempi kuvaus myöhemmin)

19.00 – ”Huh, selvisin!” – Miksi nuoret naiset vähättelevät itseään ja voiko sen lopettaa (Anni Laurikka, Ellun Kanat)

Itsensä vähättelystä ja huijarisyndroomasta on puhuttu paljon ja aihe on tärkeä paitsi yksilön, myös yhteiskunnan tasolla. Ellun Kanojen muutoksen tekijänä työskentelevä Anni Laurikka, KTM, tutki nuorten suomalaisnaisten itsensä vähättelyä gradussaan, jota varten hän haastatteli kahdeksaa kauppakorkeakoulusta valmistunutta ja uraansa aloittavaa naista. Puheenvuorossaan hän kiteyttää tutkimuksen pohjalta tekemänsä havainnot ja vinkit itseään vähättelevälle.

n. 20.00 – Tilaisuus loppuu

*******

Vapaaehtoinen osallistumismaksu 5-10€. Osallistumismaksun voi maksaa joko paikan päällä (käteisellä) tai maksamalla summan verkkopankkiosoitteeseen (tiedot tarkentuvat myöhemmin).

Tapahtuman järjestää Naisten Pankki Helsingin nuorten aikusten Next Generation -ryhmä.

*******

Tervetuloa mukaan!