Naisten Pankin luentoilta: Naiset, rauha ja turvallisuus

Luentoillan aikana kuullaan omakohtaisia kokemuksia tyttöjen ja naisten asemasta konfliktialueilla niin osapuolina kuin työntekijöinä.

HUOM! Tapahtumaan on mahdollista osallistua joko paikan tai Facebook-liven kautta. Facebook-live lähetetään Naisten Pankki Helsingin sivuilta. Pääset Facebook-tapahtumaan tästä

Ohjelma

klo 18 Tervetuloa tilaisuuteen

klo 18.10 Omakohtaisia kokemuksia konflikti- ja konfliktin jälkitila-alueiden naisten asemasta sekä itse konfliktissa että työntekijän näkökulmasta (Niina Koivisto, valmiuskoordinaattori, Sisäministeriö)

Niina Koivisto toimii sisäministeriön ja poliisiasioiden neuvonantajana EU-missioissa ja kertoo luentonsa aikana oman kokemuksensa siitä, minkälaista oli työskennellä Afganistanissa Kabulissa sekä Länsi-Balkanilla Kosovossa.

klo 19 keskustelua

Tilaisuuteen on vapaaehtoinen osallistumismaksu (suositus 10€), joka menee suoraan Naisten Pankille. Osallistumismaksun voi maksaa joko paikan päällä (käteisellä tai kortilla) tai maksamalla summan verkkopankissa (tilinumero FI80 1745 3000 1728 27 ja viite 1384).

Naisten Pankki rahoittaa kerätyillä varoilla kohdemaiden projektejaan. Naisten Pankin tavoitteena on tukea kehitysmaiden naisten työtä köyhyyden poistamiseksi.