Naisten Pankin luentoilta: Opi sijoittamaan ja puhumaan palkasta

Huhtikuun luentoillassa puhetta rahasta luotsaavat toimittaja, tietokirjailija Julia Thurén ja palkitsemisen asiantuntija Kiisa Hulkko-Nyman. Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan! 

Enemmän euroja tilille ja elämästä nauttimista? Jokaisen ja erityisesti naisten kannattaa kiinnittää huomiota omiin raha-asioihin. Vastuullisesti sijoittamalla voit myös vaikuttaa ja tehdä omalta osaltasi maailmasta parempaa paikkaa.

Rahasta tarvitaan enemmän avointa keskustelua: huhtikuun luentoillassa puhetta luotsaavat toimittaja, tietokirjailija Julia Thurén ja palkitsemisen asiantuntija Kiisa Hulkko-Nyman.

Ohjelma 

klo 18 Tervetuloa tilaisuuteen

klo 18.10 Opi sijoittamaan (vastuullisesti) 45 minuutissa
Toimittaja ja tietokirjailija Julia Thurénin (Kaikki rahasta, Gummerus 2018) neuvoilla pääset alkuun sijoittamisessa helposti ja nopeasti. Sijoittamisen perusteiden lisäksi Thurén puhuu rahankäytön vastuusta. 

klo 19 Puhutaan palkasta
Palkka ja sen suuruus kiinnostavat useimpia. Myös palkkauksen tasa-arvokysymykset ovat edelleen paljon esillä. Mistä tietää, onko oma palkka oikealla tasolla? Miten palkkakeskusteluun kannattaa valmistautua? Kysymyksiin vastaa palkitsemista pitkään tutkinut ja organisaatioissa kehittänyt asiantuntija Kiisa Hulkko-Nyman (TkT) Mandatum Lifesta.

klo 20 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuteen on vapaaehtoinen osallistumismaksu (suositus 10€), joka menee suoraan Naisten Pankille. Osallistumismaksun voi maksaa joko paikan päällä (käteisellä) tai maksamalla summan verkkopankissa (tilinumero FI80 1745 3000 1728 27 ja viite 1384).

Naisten Pankki rahoittaa kerätyillä varoilla kohdemaiden projektejaan. Naisten Pankin tavoitteena on tukea kehitysmaiden naisten työtä köyhyyden poistamiseksi.

Tapahtumaan on mahdollista osallistua joko paikan päällä osoitteessa Itämerentori 2, 14. krs (ennakkoilmoittautuminen loppunut, paikat täynnä) tai Facebook-liven kautta. Facebook-live lähetetään Naisten Pankki Helsingin sivuilta. Pääset sinne suoraan hakemalla tai klikkaamalla keskustelukentässä olevaa linkkiä. Fb-liveen osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista.