Naisten Pankin Neulegraffiti työpaja, Turku

Naisten Pankin Varsinais-Suomen paikallisryhmä osallistuu toukokuussa Turun jokirannan neulegraffititapahtumaan. Aihe on Minun Suomeni. Puut koristellaan 13.5. Turun jokirannassa.

Me neulahuovutamme tilkkuja ja ompelenemme ne pitkäksi nauhaksi, joka kiedotaan puun rungon ympärille. Koska Meidän Suomemme on myös hyväntekeväisyyttä, niin huovutettujen kuvien aihe on Suomen lisäksi myös Naisten Pankki ja kehitysmaat.
Tervetuloa työpajaan!

Kutsumme kaikki Varsinais-Suomen Naisten Pankkilaiset yhdessä ystäviensä kanssa tähän tilkkujen tekemiseen. Tekniikkahan on helppo ja vetäjä Raija Haavisto antaa ohjeita ja auttaa kaikkia tilkkujen teossa. Tarvikkeet ovat valmiina, mutta jos sinulla on omia voit tuoda myös niitä.

Kokoonnumme yhdessä maanantaina 3.4.2017 Sinitavassalissa, Rauhankatu 15 D klo 16.30-19 välillä tekemään tilkkuja yhdessä. Pop-up henkisesti voit tulla mihin aikaan haluat klo 16.30-19 välillä.
Voit miettiä valmiiksi omia aiheitasi ja tuoda vaikka kuvia malliksi. Kuvio voi olla hyvin yksinkertainen ja samojakin voi olla useita, esim. Suomen lippu, Naisten Pankin tukkimiehen kirjanpito yms.

Ilmoittaudu r.haavisto@dnainternet.net  – jotta osaamme varata tarvikkeita riittävästi.

Tervetuloa!