Naisten Pankin Oopperailta 29.11.

Hyvä Naisten Pankin ja oopperan ystävä

Nyt viimein kaivattu Naisten Pankin Oopperailta on taas täällä. Järjestämme tilaisuuden, joka mahdollistaa Naisten Pankki -henkisten ystävien tapaamista ja loppuvuoden kulttuurikokemuksen.

Varaa siis heti omat paikkasi Suomen Kansallisoopperan Taikahuilu-oopperaan. Tämä Mozartin klassikko on saanut uuden toteutuksen, joka yhdistää animaatiota ja eläviä laulajia. Tällaista Taikahuilua et ole ennen nähnyt!

Liput ovat hyville permantopaikoille keskiviikon 29.11. klo 19 näytökseen.

Lipun hinta on 89€ ja jokaisesta lipusta 24,50€ päätyy Naisten Pankin hyväksi. Ostamalla lipun pääset nauttimaan upeasta oopperasta ja samalla edistät sitä, että jälleen yksi nainen saa Ammatin. Huom! Lippuja on varattu yhteensä vain 110 kpl, joten nyt kannattaa toimia nopeasti.


Varaukset viimeistään to 26.10. mennessä

Liput voit varata helposti ilmoittamalla nimesi ja haluamasi lippumäärän sähköpostiin Ooppera@naistenpankki.fi – 26.10. mennessä.

Liput vahvistat maksamalla ne Naisten Pankki Pääkaupunkiseudun tilille FI80 1745 3000 1728 27, mielellään heti varausviestisi jälkeen ja ehdottoman viimeistään 30.10. Näin varmistat paikkasi. Käytä viitenumeroa 1326. Maksu siis 89,00 euroa/lippu.

Liput lunastetaan Oopperan Töölönlahden puoleisesta aulasta, Alminsalin lämpiöistä  Naisten Pankin tiskiltä aikaisintaan 1 tunti ja viimeistään 30 minuuttia ennen oopperan alkua.

Kiitos tuestasi ja tapaamisiin oopperassa!

Naisten Pankin ooppera-aktiivit

 

 Taikahuilu

Animaatiota ja eläviä laulajia yhdistävä huikean hauska toteutus on saanut ylistävät arviot kaikkialla. Berliinin Komische Operin tuotannossa Taikahuilu etenee mielikuvituksellisesti mykkäelokuvan kultakauden hengessä. Laulajien ja elokuvan tarkasti ajoitettu yhteistoiminta tuo näyttämölle Taikahuilun loputtoman rikkaan fantasiamaailman.

Tuttu tarina Paminaa etsivästä Taminosta, Papagenaa haikailevasta Papagenosta ja valon ja pimeyden kamppailusta ovat entisellään, samoin Mozartin iki-ihana musiikki. Ja nyt Taikahuilun tarina etenee vielä entistä tiiviimmin, sillä puheosuuksien paikalla on elävää animaatiota ja tekstiä.
Taikahuilu / The Magic Flute (Komische Oper Berlin)