Naisten Pankin osuuskuntahanke Kambodžassa to 4.2.

Naisten Pankki rahoittaa osuuskuntia Kambodžassa vuosille 2016–2017. Hankkeen tavoitteena on kehittää tuotanto-osuuskuntia edelleen myyntiosuuskunniksi rakennuttamalla omia kauppapaikkoja läheisiin kyliin ja kaupunkeihin.

Hankkeesta kertovat Life with Dignityn hankevastaava Ratana Kambodžasta ja Naisten Pankin edustaja Ritva Ohmeroluoma, joka oli keväällä käynnistämässä ja valitsemassa hankkeeseen 12 osuuskuntaa. Näissä on yhteensä 2 330 hyödynsaajaa.

Café Brunnsdal sijaitsee Kauklahden vanhassa keskustassa.
Kahvilan CafeBrunnsdal_logo_nettiin31ympärillä on ilmaista parkkitilaa ja Kauklahden juna-asema on kävelymatkan päässä. Kahvilasta voi ostaa iltapalaa.

Ilmoittaudu 2.2. mennessä.

Tilaisuus on maksuton. Voit tukea Naisten Pankin toimintaa lahjoittamalla haluamasi summan Naisten Pankin Lahjoitustilille FI63 1745 3000 1321 02. Kirjoita viestikenttään: Espoon Kambodza-ilta.

Kiitos tuestasi ja lämpimästi tervetuloa!

Naisten Pankki
Espoo

***************

Tervetuloa Naisten Pankin tilaisuuden jälkeen klo 19.30 lähtien viettämään uuden myymälän ja noutopisteen avajaisia – aivan lähelle, Brunnsdalia vastapäätä!

Reilun kaupan tuotteisiin erikoistunut liike FAIR HOME DESIGN ja Suomen suurin eettisten ja ekologisten vaatteiden verkkokauppa www.karma.fi ovat yhdistyneet.

Naisten Pankin osakaslahjoittaja FAIR HOME DESIGN tarjoaa illan vieraille kuohuvaa ja mahdollisuuden tutustua yritykseen sekä uusiin, eettisesti valmisettuihin naisten ja miesten vaatteisiin ja asusteisiin.

Jokaisesta avajaispäivänä tulleesta tilauksesta ja ostoksesta lahjoitetaan 15 % Naisten Pankkiin.

Tervetuloa!

FAIR HOME DESIGN