Naisten Pankin päivä Ommellisessa

Tule ostamaan lahjaksi tai itsellesi vaatteita, kodintekstiileitä tai kankaita. Päivän tuotosta Ommellinen lahjoittaa Naisten Pankille 15 % käytettäväksi kehitysmaiden naisten hyväksi.

Ommellisessa vaatteita on tarjolla niin naisille, lapsille kuin miehillekin. Ihanista printtikankaista voit loihtia juuri omaan makuusi sopivia vaatteita tai sisustustuotteita. Kankaat ovat suomalaisten suunnittelemia, ja ne tehdään Euroopassa ja vaatteet valmistetaan Suomessa. Ommellinen työllistää Jyväskylän Sarvivuoressa yrittäjien, Liisa ja Jesse Häklin, lisäksi seitsemän henkilöä.

Ommellisen yrittäjä Liisa Häkli kertoo: 

”Ommellisen kuosit valitaan intuitiivisesti. Teemme yhteistyötä sellaisten suunnittelijoiden kanssa, joilla on uskallusta suunnitella oman näkemyksensä mukaisia kuvioita ja printtejä. Suunnittelemme niistä sellaisia vaatteita, joita haluaisimme itse käyttää. Näissä vaatteissa on hyvät leikkaukset ja ne on valmistettu mukavista ja hyvälaatuisista kankaista. Kun niitä käyttää ja pesee, ne pysyvät kauniina vuodesta toiseen. 

Mallisto tarkoittaa meille kokoelmaa vaatteita, joita asiakkaamme haluavat käyttää vuodesta toiseen. Väri, kuosi tai materiaali vain vaihtuu. Kun löytää omaan vartaloonsa ja tyyliinsä sopivan mallin, voi huoletta ajatella, että ensi vuonna ostan tästä eri värin tai printin. Voit vihdoin huokaista helpotuksesta – tämä sama malli on saatavilla myös ensi vuonna! 

Intohimonamme on saada kuosit, kankaat ja vaatteet elämään ihmisten päällä ja kodeissa. Siksi haluamme tarjota sinulle rohkeita, iloisia ja näyttäviä kuoseja ja vaatteita.  Kun valitset itsellesi jotain sellaista, josta oikeasti pidät, olet näkyvä ja kaunis – oma itsesi!”

Ommellisen tarinasta voit lukea lisää yrityksen nettisivuilta https://ommellinen.fi