Naisten Pankin Syyspäivä 2018

Vuoden inspiroivin vapaaehtoisten päivä järjestetään taas lokakuussa. Otetaan yhteistuumin katse kohti tulevaa!

Anna palautetta Syyspäivästä >>

Naisten Pankin Syyspäivä järjestetään Helsingissä ja toivomme paikalle naistenpankkilaisia ympäri maan verkostoitumaan, keskustelemaan, innostamaan, innostumaan ja kannustamaan. Tavoitteena on saada uusia tuttavuuksia, inspiroitua vapaaehtoistyöstä sekä täyttää mielet energialla ja innostuksella. Ohjelmassa on tänä syksynä muun muassa kuulumisia Naisten Pankin hankemaista, perinteinen kyselytunti ja pohdintaa siitä, miten vapaaehtoistyö vaikuttaa hyvinvointiimme.

Ohjelma

9.00 Aamukahvit ja ilmoittautuminen
10.00 Tervetuloa! Välkommen!
10.10 Uudet tuulet ja linjaukset Reetta Meriläinen, Naisten Pankin ohjausryhmän puheenjohtaja
10.30 Ryhmätyöskentelyä
11.30 Aivojen hyvinvointi ja hyväntekemisen vaikutus aivoihin Minna Huotilainen, Kasvatustieteen professori, Helsingin yliopisto
12. 15 Lounas
13.15 Mitä kuuluu Liberiaan? Maria Virolainen, Skills Donation -vapaaehtoinen ja Ulla Sarasalmi, Kirkon Ulkomaanavun vanhempi asiantuntija, oikeus toimeentuloon
13.45 Naisten Pankin kyselytuokio
15.00 Päiväkahvit
15.15 Ryhmätyöskentelyä
16.30 Katse loppuvuoteen ja ensi vuoteen
16.45 Kiitos päivästä! Tack för dagen!

Käytännön asioita

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ruokailu

Osallistujille tarjotaan aamukahvit pienen suolaisen kera, kevyt lounas ja iltapäiväkahvit.

Majoitus

Original Sokos Hotel Presidentistä on mahdollisuus varata huone ajalla 5.-7.10.2018 hintaan:

Standard yhden hengen huone             132 euroa / huone / yö
Standard kahden hengen huone           152 euroa / huone / yö

(Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen, hotelliasukkaiden saunavuoro, langaton internetyhteys (Wi-Fi) ja alv.)

Jokainen osallistuja vastaa itse omista majoituskuluistaan. Maksutapana käy käteinen, pankkikortti tai luottokortti. S-etukortin bonukset kertyvät normaalisti.

Varauksen voi tehdä Sokos Hotels Myyntipalvelun kautta:
Puhelin: +35820 1234 600 / yksittäiset huonevaraukset
Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi

Mainitkaa Naisten Pankin Syyspäivien tunnus ”Syyspäivät 2018” varausta tehdessä.

Majoitusvaraukset tulee tehdä ennen 14.9.2018 klo 20.00, jonka jälkeen varaamattomat huoneet vapautuvat tavalliseen myyntiin. Naisten Pankille on varattuna 20 huonetta.

Pukeutuminen

Toivoisimme mahdollisimman monen osallistujan laittavan päällensä Naisten Pankin paidan (jos sellaisen omistat) – näin saamme upeaa näkyvyyttä työllemme ja paljon positiivisia valokuvia yhteisestä viikonlopustamme!

Matkakorvaukset

Matkakorvauksissa noudatetaan valtion matkustussääntöä. Matkat korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Lento- tai automatka korvataan ainoastaan siinä tapauksessa, että tämä tulee edullisemmaksi. Esim. mikäli samalta paikkakunnalta tulee kolme ihmistä, on yleensä edullisempaa tulla yhdellä autolla. Taksimatkoja ei korvata. Matkalaskut on toimitettava Kirkon Ulkomaanapuun kuukauden sisällä tapahtumasta. Kaikista korvattavista matkoista tulee olla kuitit ja matkakorvaushakemus on oltava allekirjoitettu, jotta se voidaan käsitellä. Kukin osallistuja laskuttaa vain oman matkansa.

Toivoisimme osallistujien pyrkivän pitämään matkakulut mahdollisimman matalina, jotta voimme tarjota mahdollisimman monelle vapaaehtoiselle tilaisuuden osallistua Syyspäivään.

Paikallisryhmien myyntipöydät

Paikallisryhmillä on mahdollisuus myydä omia tuotteitaan Syyspäivässä. Toivomme paikallisryhmien ilmoittavan etukäteen osoitteeseen jelppari@naistenpankki.fi, jos tarvitsette myyntipöydän.

Lisätietoja

Sähköpostilla osoitteesta: jelppari@naistenpankki.fi

Anna palautetta Syyspäivästä >>