Tekstaa NAISELLE numeroon 16499 (20€) ja tuet naisten koulutusta!

Naisten Pankin Syyspäivä 2019

Vuoden inspiroivin vapaaehtoisten päivä järjestetään taas lokakuussa. Tule mukaan innostumaan yhdessä!

Ilmoittaudu mukaan!

Lämpimästi tervetuloa Naisten Pankin Syyspäivään la 5.10.2019 Helsinkiin! Mukana verkostoitumassa on naistenpankkilaisia ympäri maan. Tavoitteena on saada uusia ideoita, inspiroitua vapaaehtoistyöstä sekä täyttää mielet energialla ja innostuksella. Ohjelmassa on tänä syksynä muun muassa asiaa viestinnästä ja yhteistä keskustelua siitä, miten voisimme tehdä vapaaehtoistyötä entistä paremmin. Mukana on tietysti asiaa hankkeista ja perinteinen kyselytunti. Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Käytännön asioita

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan täällä>>

Valmistautuminen

Jos kaipaat lisätietoa tai kertausta Naisten Pankin tarinasta ja toiminnasta, tutustu uusimpaan verkkokoulutukseemme. Perusasiat on hyvä olla hallussa Syyspäivässä.

Viimeisimpään koulutukseen pääset täältä >>

Ruokailu

Osallistujille tarjotaan aamukahvit pienen suolaisen kera, kevyt lounas ja iltapäiväkahvit.

Pukeutuminen

Toivoisimme mahdollisimman monen osallistujan laittavan päällensä Naisten Pankin paidan (jos sellaisen omistat) – näin saamme upeaa näkyvyyttä työllemme ja paljon positiivisia valokuvia yhteisestä viikonlopustamme!

Paikallisryhmien myyntipöydät

Paikallisryhmillä on mahdollisuus myydä omia tuotteitaan Syyspäivässä. Toivomme paikallisryhmien ilmoittavan etukäteen osoitteeseen jelppari@naistenpankki.fi, jos tarvitsette myyntipöydän.

Matkakorvaukset

Matkakorvauksissa noudatetaan valtion matkustussääntöä. Matkat korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Lento- tai automatka korvataan ainoastaan siinä tapauksessa, että tämä tulee edullisemmaksi. Esim. mikäli samalta paikkakunnalta tulee kolme ihmistä, on yleensä edullisempaa tulla yhdellä autolla. Taksimatkoja ei korvata. Matkalaskut on toimitettava Kirkon Ulkomaanapuun kuukauden sisällä tapahtumasta. Kaikista korvattavista matkoista tulee olla kuitit ja matkakorvaushakemus on oltava allekirjoitettu, jotta se voidaan käsitellä. Kukin osallistuja laskuttaa vain oman matkansa.

Toivoisimme osallistujien pyrkivän pitämään matkakulut mahdollisimman matalina, jotta voimme tarjota mahdollisimman monelle vapaaehtoiselle tilaisuuden osallistua Syyspäivään.

Jäikö kysyttävää?

Ota rohkeasti yhteyttä Naisten Pankin Jelppari-työryhmään, joka vastaa päivän järjestelyistä.

sähköposti: jelppari(at)naistenpankki.fi