Naisten Pankin syyspäivät 2016

Naisten Pankin syyspäivät 2016 järjestetään Porissa keskellä kauneinta syksyä! Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi kaikki naistenpankkilaiset ympäri maan.

PALAUTEKYSELYYN TÄSTÄ

Naisten Pankin paikallisryhmien edustajat kokoontuivat Poriin kaksipäiväisille Syyspäiville innostumaan, voimaantumaan ja oppimaan!Kiitos kaikille valtavan upeasta kaksipäiväisestä! Kaikki esitykset löydät täältä.

Syyspäivien avoimesta paneelikeskustelusta löydät lisää tietoa täältä!

Paikka: Tapahtuma- ja majoituspaikkana toimii Porin Sokos Hotel Vaakuna.

Ohjelma: 

Lauantaina aloitamme osallistujien ilmoittautumisella, jota seuraa keittolounas klo 12.00 alkaen. Lauantain ohjelma alkaa klo 13.00. Sunnuntaina ohjelma alkaa klo 09.00 ja päättyy puoliltapäivin.

Ohjelmassa muun muassa:

  • Paneelikeskustelu. Tapahtuma myös Facebookissa.
  • Nepalin Skills Donation -vapaaehtoisohjelman esittely ja vapaaehtoisen matkatunnelmat
  • Varainkeruuvalmennusta
  • Yrityskumppanin puheenvuoro
  • Paikallisryhmien parhaiden käytäntöjen esittely – top 3
  • Kohdemaiden hankkeiden esittely
  • 10-vuotisjuhlavuoden suunnittelua
  • KNA, GNA, #suunnitelma- ja JouluPankki-kampanjat: tunnelmien purkua ja ideointia

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen on sitova.

Ruokailu: Osallistujille tarjotaan lauantaina keittolounas (lohi- tai kasviskeitto), iltapäiväkahvi ja illallinen. Lauantain iltapäiväkahveille voi tilata etukäteen suolaisen piirakkapalan (á 5,50 eur) tai makean kahvileivän (á 3 eur). Sunnuntaina halukkailla on mahdollisuus omakustanteiseen buffetlounaaseen (á 13,50 eur) päiväohjelman jälkeen. Ilmoitathan ruokatilauksista ja erityisruokavalioista ilmoittautumislomakkeella.

Majoitus: Majoitus tapahtuu kokouspaikassamme Sokos Hotel Vaakunassa. Yhden hengen huoneen hinta on 68e/yö ja kahden hengen huoneen 88e/yö. Huoneiden hinnat sisältävät aamiaisen sekä asiakassaunan ja EasyFit-liikuntakeskuksen vapaan käytön. Osallistujat varaavat itse majoituksen. Hotellihuonevaraukset joko puhelimitse tai sähköpostilla sales.pori@sokoshotels.fi.

Pukeutuminen Toivoisimme mahdollisimman monen osallistujan laittavan päällensä Naisten Pankin paidan (jos sellaisen omistat) – näin saamme upeaa näkyvyyttä työllemme ja paljon positiivisia valokuvia yhteisestä viikonlopustamme!

Matkakorvauksissa noudatetaan valtion matkustussääntöä. Matkat korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan tai kilometrikorvauksena siinä tapauksessa, että tämä tulee edullisemmaksi. Esim. mikäli samalta paikkakunnalta tulee 3 ihmistä, on edullisempaa tulla yhdellä autolla. Taksimatkoja tai lentoja ei korvata. Matkalaskut on toimitettava Kirkon Ulkomaanapuun kuukauden sisällä tapahtumasta, jonka jälkeen ne käsitellään yhtä aikaa. Kaikista korvattavista matkoista tulee olla kuitit ja matkakorvaushakemus on oltava allekirjoitettu, jotta se voidaan käsitellä. Kukin osallistuja laskuttaa vain oman matkansa. Toivoisimme osallistujien pyrkivän pitämään matkakulut mahdollisimman matalina, jotta voimme tarjota mahdollisimman monelle vapaaehtoiselle tilaisuuden osallistua syyspäiville!

 

vapaaehtoiset3

”Kekseliäisyyttä ja sitkeyttä tarvitaan vaikeuksien keskellä, ilo rohkaisee jatkamaan, keskinäinen kunnioitus ja yhteenkuuluvuus auttavat eteenpäin, toivo muuttuu todeksi tekojen kautta, läpinäkyvyys synnyttää luottamusta.”