Helppo tapa auttaa- tekstaa NAISELLE numeroon 16499 (20 €) ja ole naisen tukena

Naisten Pankin Talvipäivät 2019

Tule mukaan Naisten Pankin vuotuiseen vapaaehtoisten tapahtumaan, Talvipäiville. Ohjelmassa on hauskaa yhdessäoloa ja uuden ideoimista.

Ilmoittaudu täällä >

Naisten Pankin Talvipäivät järjestetään Tampereella, jonne toivomme naistenpankkilaisia runsaslukuisesti ympäri maan verkostoitumaan, keskustelemaan ja innostumaan. Mukaan ovat tervetulleita niin uudet kuin jo pidempään toiminnassa mukana olleet vapaaehtoiset. Otetaan yhteistuumin katse kohti tulevaa!

Ohjelma (alustava)

Lauantai

9.30 llmoittautuminen
10.00 Tervetuloa Talvipäiville ja Tampereelle
10.30 Kysymystunti – mikä mietityttää?
11.30 Lounas
12.30 Vauhtia varainhankintaan: luento ja työpajoja Salla Saarinen, kouluttaja, Radical Soul
15.45 Nepalin kuulumiset Naisten Pankin vapaaehtoiset
17.00 Päivän päätös

19.00 Illallinen ja ohjelmaa Hotel Ilveksessä

Sunnuntai

9.00 Aamunavaus
9.30 Katse tulevaisuuteen Paula Pauniaho ja Liisa Kapanen, johtoryhmän puheenjohtajat
11.15 Reetalla on asiaa Reetta Meriläinen, ohjausryhmän puheenjohtaja
11.45 Lounas
13.00 Miksi tuen Naisten Pankkia -paneelikeskustelu
15.00 Talvipäivien päätös

Käytännön asioita

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtumaan täällä. Ilmoittautuminen päättyy 15.1. Huomioithan, että ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleista peruutuksista joudumme perumaan ruokakustannukset.

Ruokailu

Osallistujille tarjotaan lounas molempina päivinä. Kahvit lauantaina ja sunnuntaina sekä illallinen lauantaina ovat omakustanteisia. Lauantain illallisen arvo on noin 30€.

Majoitus

Majoitus Tampereella on omakustanteinen ja jokainen osallistuja varaa itse oman majoituksensa. Original Sokos Hotel Ilveksen tarjous:

Majoitus 26.-27.1.2019
Yhden hengen huone 115 €/vrk
Kahden hengen (dbl/twn) 135 €/vrk

Majoitushinta sisältää runsaan buffetaamiaisen sekä Spa-alueen ja kuntohuoneen käytön. Huoneen pystyy varaamaan sokoshotels.fi -sivuilta erikoishintaan syöttämällä varauskoodi-kohtaan tunnuksen BNAISTENPANKKI. Varauksia voi tehdä tunnuksella 2.1.2019 asti.

Pukeutuminen

Toivoisimme mahdollisimman monen osallistujan laittavan päällensä Naisten Pankin paidan (jos sellaisen omistat) – näin saamme upeaa näkyvyyttä työllemme ja paljon positiivisia valokuvia yhteisestä viikonlopustamme!

Matkakorvaukset

Naisten Pankki korvaa osallistujien matkakulut tapahtumaan.

Matkakorvauksissa noudatetaan valtion matkustussääntöä. Matkat korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Lento- tai automatka korvataan ainoastaan siinä tapauksessa, että tämä tulee edullisemmaksi. Esim. mikäli samalta paikkakunnalta tulee kolme ihmistä, on yleensä edullisempaa tulla yhdellä autolla. Taksimatkoja ei korvata. Matkalaskut on toimitettava Kirkon Ulkomaanapuun kuukauden sisällä tapahtumasta. Kaikista korvattavista matkoista tulee olla kuitit ja matkakorvaushakemus on oltava allekirjoitettu, jotta se voidaan käsitellä. Kukin osallistuja laskuttaa vain oman matkansa.

Toivoisimme osallistujien pyrkivän pitämään matkakulut mahdollisimman matalina, jotta voimme tarjota mahdollisimman monelle vapaaehtoiselle tilaisuuden osallistua Talvipäiville.

Paikallisryhmien myyntipöydät

Paikallisryhmillä on mahdollisuus myydä omia tuotteitaan Talvipäivillä. Toivomme paikallisryhmien ilmoittavan etukäteen osoitteeseen jelppari@naistenpankki.fi, jos tarvitsette myyntipöydän.

Lisätietoja

Sähköpostilla osoitteesta: jelppari@naistenpankki.fi

Ilmoittaudu täällä >