Naisten Pankin Talvipäivät 2019

Tule mukaan Naisten Pankin vuotuiseen vapaaehtoisten tapahtumaan, Talvipäiville. Ohjelmassa on hauskaa yhdessäoloa ja uuden ideoimista.

Anna palautetta >

Naisten Pankin Talvipäivät järjestetään Tampereella, jonne toivomme naistenpankkilaisia runsaslukuisesti ympäri maan verkostoitumaan, keskustelemaan ja innostumaan. Mukaan ovat tervetulleita niin uudet kuin jo pidempään toiminnassa mukana olleet vapaaehtoiset. Otetaan yhteistuumin katse kohti tulevaa!

Ohjelma

Lauantai

9.30 llmoittautuminen
10.00 Tervetuloa Talvipäiville ja Tampereelle
10.30 Kysymystunti – mikä mietityttää? Kysymyksiin vastaamassa joukko naistenpankkilaisia
11.30 Lounas
12.30 Kuinka löydät tien lahjoittajan sydämeen? Salla Saarinen, kouluttaja, Radical Soul
15.45 Nepalin kuulumiset Naisten Pankin vapaaehtoiset
17.00 Päivän päätös

19.00 Illallinen ja ohjelmaa Hotel Ilveksessä

Sunnuntai

9.00 Aamunavaus Anna-Kaisa Ikonen, Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, valtiosihteeri ja KUA:n hallituksen jäsen
9.30 Katse tulevaisuuteen Paula Pauniaho ja Liisa Kapanen, johtoryhmän puheenjohtajat ja muita naistenpankkilaisia
10.30 Toimiston terveiset Mirna Aho ja Ulla Räisänen, Naisten Pankin yhteyspäälliköt
11.15 Reetalla ja Annilla on asiaa Reetta Meriläinen, ohjausryhmän puheenjohtaja ja Anni Vepsäläinen, ohjausryhmän tuleva puheenjohtaja
11.45 Lounas
13.15 Miksi tuen Naisten Pankkia -paneelikeskustelu Keskustelemassa Naisten Pankin vapaaehtoiset Jarmo Summari, Anneli Taina ja Sanna Silfverberg sekä Saija Haavisto (Kuusi Oy ja Maarakennus T. Haavisto) ja Saara Eskola (kauppi Sports Center)
14.30 Talvipäivien päätös

Käytännön asioita

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt. Huomioithan, että ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleista peruutuksista joudumme perumaan ruokailukustannukset.

Ruokailu

Osallistujille tarjotaan lounas molempina päivinä. Kahvit lauantaina ja sunnuntaina sekä illallinen lauantaina ovat omakustanteisia. Lauantain illallisen arvo on noin 30€.

Majoitus

Majoitus Tampereella on omakustanteinen ja jokainen osallistuja varaa itse oman majoituksensa. Original Sokos Hotel Ilveksen tarjous:

Majoitus 26.-27.1.2019
Yhden hengen huone 115 €/vrk
Kahden hengen (dbl/twn) 135 €/vrk

Majoitushinta sisältää runsaan buffetaamiaisen sekä Spa-alueen ja kuntohuoneen käytön. Huoneen pystyy varaamaan sokoshotels.fi -sivuilta erikoishintaan syöttämällä varauskoodi-kohtaan tunnuksen BNAISTENPANKKI. Varauksia voi tehdä tunnuksella 2.1.2019 asti.

Pukeutuminen

Toivoisimme mahdollisimman monen osallistujan laittavan päällensä Naisten Pankin paidan (jos sellaisen omistat) – näin saamme upeaa näkyvyyttä työllemme ja paljon positiivisia valokuvia yhteisestä viikonlopustamme!

Matkakorvaukset

Naisten Pankki korvaa osallistujien matkakulut tapahtumaan.

Matkakorvauksissa noudatetaan valtion matkustussääntöä. Matkat korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Lento- tai automatka korvataan ainoastaan siinä tapauksessa, että tämä tulee edullisemmaksi. Esim. mikäli samalta paikkakunnalta tulee kolme ihmistä, on yleensä edullisempaa tulla yhdellä autolla. Taksimatkoja ei korvata. Matkalaskut on toimitettava Kirkon Ulkomaanapuun kuukauden sisällä tapahtumasta. Kaikista korvattavista matkoista tulee olla kuitit ja matkakorvaushakemus on oltava allekirjoitettu, jotta se voidaan käsitellä. Kukin osallistuja laskuttaa vain oman matkansa.

Toivoisimme osallistujien pyrkivän pitämään matkakulut mahdollisimman matalina, jotta voimme tarjota mahdollisimman monelle vapaaehtoiselle tilaisuuden osallistua Talvipäiville.

Paikallisryhmien myyntipöydät

Paikallisryhmillä on mahdollisuus myydä omia tuotteitaan Talvipäivillä. Toivomme paikallisryhmien ilmoittavan etukäteen osoitteeseen jelppari@naistenpankki.fi, jos tarvitsette myyntipöydän.

Lisätietoja

Sähköpostilla osoitteesta: jelppari@naistenpankki.fi

Anna palautetta >