Naisten Pankki goes #Kehyviikko, Turku

Turun yliopistolla järjestetään lokakuun viimeisellä viikolla (26-30.10.2015) Kehitysyhteistyöviikko. Naisten Pankki on mukana järjestötorilla maanantaina 26.10. klo 10.30 -14.

Kehitysyhteistyöviikko on Suomen ylioppilaskuntien liiton ja ylioppilaskuntien vuosittain toteuttama hanke, ja se on suurin kehitysyhteistyöhön liittyvä tapahtuma yliopistoilla.

Tänä vuonna viikon teema on suomalaisten globaali vastuu. Kehitysyhteistyöviikon aikana yliopistolla järjestetään useita teemaan sopivia tapahtumia, kuten keskustelutilaisuuksia, työpajoja ja ekskursioita.

TYYn kehitysyhteistyöviikon avaa entinen ympäristöministeri Ville Niinistö maanantaina 26.10 klo 12 Educariumin aulassa. Paikalla on myös kymmeniä kansalaisjärjestöjä mm. me Naisten Pankki edustajina.

Olemme järjestötorilla maanantaina 26.10. klo 10.30 – 14. Järjestötori pidetään Educariumin aulassa osoitteessa Assistentinkatu 5. Olemme paikalla kertomassa toiminastamme Turussa sekä myös yleisimmin Naisten Pankista.

Tervetuloa tutustumaan!

Tässä vielä maanantain ohjelmaa:
Maanantai 26.10.
• klo 10 – 14 Järjestötori (Educariumin aula): kansalaisjärjestöt esittäytyvät. Torilla kerätään myös vaatteita turvapaikanhakijoille. Suurin tarve on miesten kengille ja talvivaatteille.
• klo 12 Kehyviikon avajaispuhe: Ville Niinistö
• klo 14 Kehitysyhteistyötä käsittelevä paneeli: Kuka pelastaa maailman? Mukana mm. kansanedustaja Saara-Sofia Sirén, entinen surlähettiläs Matti Kääriäinen, Planin Karoliina Tikka ja Punaisen Ristin pääsihteeri Kristiina Kumpula