Naisten Pankki ja ”Cabaret” Tallinnassa

Matka-Agentit järjestää Naisten Pankin osakkaiden, tukijoiden ja ystävien matkan Tallinnaan, joka vie maailmankuulun Cabaret-musikaalin tunnelmiin! Matkalla kuullaan Naisten Pankin edustajan puheenvuoro Naisten Pankin kuulumisista ja ajankohtaisista asioista, nautitaan Cabaretin sävelistä ja vieraillaan taidemuseo KUMUssa. Lähde mukaan hyvälle asialle Tallinnaan ja matkusta naiselle ammatti: jokaisesta matkasta Matka-Agentit, Naisten Pankin yhteistyökumppani, tilittää 25 euroa Naisten Pankille!
Suuren menestyksen maailmalla saavuttanut musikaali, CABARET, on kaksinäytöksinen elokuvamusikaali, jonka tapahtumat perustuvat kirjailija Christopher Isherwoodin novelliin “Goodbye to Berlin”. Cabaret on alun perin ollut Broadway musikaali, josta suuren suosion ansiosta tuotettiin elokuvamusikaali vuonna 1972. Cabaretin musiikki on mukaansatempaavaa ja sen fantastinen esitys on yhdistetty vakavaan teemaan – teemaan, joka koskettaa ja liikuttaa meitä katsojia aina. Musikaalin esityskieli on viro, se on tekstitetty suomeksi ja englanniksi.
Matka-ajankohta ja hinta:
27.-28.10.2012 (la-su) 235 euroa/hlö
Lisämaksu yhden hengen huoneesta 35 euroa. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.
Hintaan sisältyy:
– laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki Viking XPRS:llä
– hotellikuljetukset Tallinnassa
– majoitus Radisson Blu Hotel Olümpiassa kahden hengen huoneessa
– ateriat: salaattibuffet laivalla menomatkalla, buffetpäivällinen ruokajuomineen paluumatkalla, hotelliaamiainen
– musikaalilippu
– opastettu vierailu taidemuseo KUMUssa
Laiva-aikataulu:
Helsinki – Tallinna Viking XPRS klo 11.30-14.00
Tallinna – Helsinki Viking XPRS klo 16.30-19.00
Matkaohjelma:
Lauantai 27.10.
Lähtö Helsingistä Viking XPRS:llä klo 11.30 kohti Tallinnaa. Laivamatkalla, laivan kokouskannella yhteinen Naisten Pankin tilaisuus, sekä salaattibuffet. Kokoustila on käytössä koko laivamatkan ajan. Laiva saapuu Tallinnaan klo 14.00. Kuljetus satamasta hotelliin ja majoittuminen. Iltapäivällä vapaata aikaa esim. ostoksille. Iltaa vietetään Cabaret-musikaalissa Nokia Konserttisalissa, joka sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä. Musikaali alkaa klo 19.00
Sunnuntai 28.10.
Hotelliaamiainen. Päivällä lähdetään opastetulle vierailulle taidemuseo KUMUun. Museosta bussikuljetus satamaan ja laivalle. Laiva,Viking XPRS, lähtee Tallinnasta klo 16.30. Matkalla yhteinen buffetpäivällinen. Helsinkiin saavutaan klo 19.00.
Varaa matkasi tästä linkistä
Tästä tapahtuman Facebook-sivuille – liitythän mukaan ja kutsu ystäväsikin!